Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első csók után, hogyan tovább?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első csók után, hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Az első csókunk után nemigazán tudtuk folytatni, és egyikünksem csókolózott még, tehát eléggé elbénáztuk... Szóval az lenne a kérdésem, hogy hogyan tovább? Mivel, hogy, hogyan tudnám fokozni? Vagy kéne pár alap szabály... Nézelőttem a neten de a legtöbb vagy jelentéktelen volt, vagy szimplán nem tudtam észben tartani.. :)

13/F

2011. júl. 23. 23:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Hmmm..első csók után..:) A barátom társaságban megfogta a derekam vagy a kezem,simogatta a hátam stb. :) Ha kettesben voltunk,akkor a nyakamat puszilgatta,átölelt,simogatta a combom.:) És persze rengeteget beszélgettünk,viccelődtünk.:)
2011. júl. 24. 00:16
 12/18 anonim válasza:
helyedbe kiütném a csajod összes fogát amiért szarul csókól.
2011. júl. 24. 00:25
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Majd belejössz, gyakoroljatok és ennyi a titka. Én is béna voltam elején de aztán párom segített és pár nap után én magam lettem a csókkirály.

1, Igyál sokat, így nem fognak kiszáradni az ajkaid. Csók előtt nyald meg a szád.

2, Célozd meg valamely ajkát. Lehet az a felső, alsó vagy akár "közepe" is. Ha az első kettő közül választottál és érzed, hogy eltaláltad, akkor nagyon enyhén a fogaddal is 1-2x megharaphatod.

3, Változtass, multifunkciós a szánk. Gyengéden szívogasd az ajkait, erőteljesen; szenvedélyesen rohand le, miközben a kezeddel beletúrsz a hajába vagy szorosan magadhoz öleled.

4, Használd közben a nyelved. Ez még nem a smárolás, csak a sima "szájrapuszi", csók része. Miközben csókolgatjátok egymás ajkait a fogaid közül kipréseled; kidugod a nyelvecskéd és keresztbe, hosszába vagy ahogy akarod egy szemvillantás alatt végighúzod a nyelved az ajkain.

5, Most jöhet az érzéki csók, a smárolás. Egy picit félredöntöd a fejed, ő a másik irányba. Picit tágabbra nyitod a szádat, majd átcsúsztatod a nyelved a szájüregébe, majd lassan, érzékiesen körkörösen körözöl a nyelveddel. Jegyezd meg: lassan. Párom néha túl gyors, úgy nem élvezem annyira. Minél mélyebbre próbáld dugni a nyelved, persze azért ne a gigájáig és ne úgy, mint egy vadállat mert összekoccanhat a fogatok.

A műveletek között néha puszilgathatod az arcát is, lentről felfele lenyalhatod az izzadságcseppjeit a nyakáról, én szeretem amikor a barátnőm puszilgatja a nyakam. A kezeddel közben simogasd, hogy érezze: szereted.

Megjegyzés: a szájszag nagyon eltudja rontani a jó csókot. Tapasztalat. Két megoldás van erre: megszünteted. Előtte fogat mosol, beveszel egy rágót, szájöblítő. Ha ezután elmentek valahová kajázni és nem szeretnéd, hogy érezze a szájszagod, akkor sok gyakorlás után kitapasztalod, hogy hogyan ne érezze azt. Vagyis csak kizárólag orron veszed a levegőt.

Remélem kimerítő választ kaptál, de tényleg nem lehet ezt megtanulni elméletben, gyakorlatban kell ott lenni és majd belejössz! Sok sikert!

17/F

2011. júl. 24. 00:34
 14/18 anonim ***** válasza:
0%

Csók után rögtön dugd meg.

De ha ennyire nem akarod fokozni csak simán szopasd meg!

2011. júl. 24. 00:37
 15/18 A kérdező kommentje:

00:34

Köszönöm a leírást. És köszi a segítséget is... PRoblémám megoldva :P :D

2011. júl. 24. 03:36
 16/18 anonim válasza:
Újra a 3. kommentelő vagyok és én is 13éves voltam az első csóknál, sőt nekem is pont távkapcsolat volt.:) De itt a nyár gyakrabban buszozzatok egymáshoz, ezt felváltva tegyétek és nem lesz akkora probléma a távolság.:)
2011. júl. 24. 13:00
 17/18 anonim ***** válasza:
"Gyakorlat teszi a mestert!" Minél többször próbálkoztok, annál inkább rá fogtok érezni és mertek majd kezdeményezni, vezetni a csókban :)
2011. júl. 24. 15:40
 18/18 anonim ***** válasza:

Mi csók után még egy darabig pusziljuk egymást. Vagy az arcán, nyakán, száján. Vagy épp finoman harapdáljuk egymás nyakát ,és simogatjuk egymást.

16/F és 15/L

2011. júl. 27. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!