Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Mi fontosabb: az h egy csaj szexi, vagy szép!? 15L (szingli) Többi lent! Fontos!
Szóval...régebben jobban érdekelt, hogy szexi legyek, mostanában meg inkább az, hogy szép. szívesebben hangsúlyozom a szemem, mint a mellem, stb... jó, persze mostanában is hordok kivágottabb felsőket, de nem olyan sűrűn.
most mégis az a baj, hogy nincs senkim. lehet, hogy a "normális" sácoknak pont a villantós csajok tetszenek?! :S
mostanában jobban vonz a "járás" érzelmi oldala, mint a testi, pedig lassan itt lenne az ideje (jóó, még 1-2 év..)
sokan mondták, hogy szép vagyok, jó az alakom (177 centi vagyok, 58-60 kiló, sztem ideális).
tehát.. a srácokat jobban érdeklik a villantós csajok, mint a "szépek"? és az baj, ha én inkább amolyan csendes típus vagyok?
huhh előre is köszi a válaszokat(:
15L(:
sárgás?:D lehet azé nincs senkid mert félnek a szemedtől?:D
hol laksz? xd
utolsónak: honnan veszed, h nincs? :D
ja amúgy google-ben ilyen méz-színűnek írják ezt a fajtát..:/ na de mindegy..:)
köszi az értelmes(!!!) válaszokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!