Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tetszik egy lány, mit tegyek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy lány, mit tegyek? (lent)

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik egy lány, csak az a gond, hogy ő inkább a jó fiúkat szereti. Én meg hát nem vagyok az. Én cigizek, piálok, bunyózok és néha füvezek is. De tetszik a lány. Az a kérdésem, hogy hogyan játsszam a jófiút, hogy bejöjjek neki.
2011. júl. 22. 20:36
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

Az alkoholra és a fűre nem vagyok rászokva, a cigit pedig simán letenném érte. Csak szórakozából csináljuk ezeket a haverokkal amikor elmegyünk valahova. Hát a hülyeségek amiket csináltam elég változatosak, de biztos vagyok benne, hogy egyik sem tetszene neki. Ismerem a lányt, szoktam vele beszélgetni, de nem tudja, hogy miket szoktam csinálni és tudom, hogy utálja az ilyeneket akik isznak meg cigiznek.

Nem ismerem a sorozatot.

2011. júl. 25. 13:42
 22/28 anonim ***** válasza:
Nekem ugyan ez volt, csak és lány vagyok.. végól rájöttem, hogy az aki nekem tényleg kell elfogad így is. öszze is jöttem valakivel, akinek nem az számított, hogy ki mit mond rólam, hanem az igazi énem. 5hónapja vagyunk együtt, és miatta egy picit meg is változtam:) d egyáltalán nem szándékosan, hanem egyszerűen hatott rám:) szerintem ha ez a lány benned csak a felszínt látja, akkor keress mást, viszont ha néha beszélgettek, kezdetnek csak 10-20perceket majd többet akkor megismeri a másik oldaladat is:) de ne add magad másnak..:)
2011. júl. 25. 13:44
 23/28 A kérdező kommentje:
Nem adom magam másnak, csak a jó oldalamat mutatom, és normális dolgokról beszélek vele. És nem mint amikor másoknak mondom a hülyeségekekt.
2011. júl. 25. 13:47
 24/28 anonim ***** válasza:
Ez pedig természetes :) szerintem ebből még bármi lehet.:)
2011. júl. 25. 13:49
 25/28 anonim ***** válasza:
ha megbeszélnéd a lánnyal h szeretnél vele összejönni de te nem a szőke herceg vagy és vannak hibáid, de képes lennél leszokni érte. szerintem a lány odáig lenne meg vissza :) h ezt érte megtudnád tenni, de ha megígéred neki tartsd is be :) sok szerencsét
2011. júl. 25. 14:36
 26/28 anonim válasza:

Hank Moody rajongó vagyok ismét!

Választanod kell, hogy hogyan akarod folytatni az életed! Börtönbe, vagy egy kedves lány karjaiba!

Rajtad múlik!!!

2011. júl. 25. 15:35
 27/28 anonim ***** válasza:
Változz meg! Ha kiderül néhány "rosszaságod" értékelni fogja, ha elmondod, miatta felhagytál ezekkel.
2011. júl. 25. 19:15
 28/28 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező.A helyesírásodból is látszik,hogy nem az a tipikus minden nap 758573dobozzal elszívok mert k*rvajó.Te csak buliból csinálod ezt.Cigihez való leszokáshoz ajánlom az erős mentolos rágókat,esetleg a vízipipát.A csajjal kapcsolatban pedig...biztos aranyos lány ha miatta képes vagy leszokni a cigiről akkor simán megérdemled őt és beavathat téged az élet gyönyöreibe(jobb,mint füvezés:D).Mielőtt mindenki elítélne engem(és téged) elmondom,hogy szűz vagyok nem cigizek nem füvezek és csak néha iszok.Viszont már mindegyiket próbáltam.14/F(sokan 16+nak néznek bár ez úgyse számít)...Na ennyi volt cső.
2011. júl. 25. 19:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!