Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tetszik egy lány, mit tegyek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy lány, mit tegyek? (lent)

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik egy lány, csak az a gond, hogy ő inkább a jó fiúkat szereti. Én meg hát nem vagyok az. Én cigizek, piálok, bunyózok és néha füvezek is. De tetszik a lány. Az a kérdésem, hogy hogyan játsszam a jófiút, hogy bejöjjek neki.
2011. júl. 22. 20:36
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
80%
Menjél vissza legózni.
2011. júl. 22. 20:37
 2/28 A kérdező kommentje:

Ha nem tudsz értelmes dolgot irni inkább hallgass.

Szerintem én is tetszek neki, csak nem tudja, hogy ilyen vagyok.

2011. júl. 22. 20:40
 3/28 anonim ***** válasza:
NE játszd meg, mert az nem te vagy, azt csak ideig-óráig bírod ki. Javaslom, inkább változz meg, tedd le a cigit, lehet inni, de csak mértékkel, a fűről meg nem mondok semmit, csak azt, hogy sok eszed lehet.
2011. júl. 22. 20:41
 4/28 anonim ***** válasza:

"...cigizek, piálok, bunyózok és néha füvezek..."

Mert ez aztán értelmes,igaz,kisfiú?

2011. júl. 22. 20:47
 5/28 anonim ***** válasza:
hmm.. nem is tudom. legjobb ha leszoksz ezekről a hülyeségeidről, különben soha az életben nem lesz normális barátnőd. ez nem menő, hanem egyenesen visszataszító. nekem régen tetszett egy srác, kedvesnek tűnt. de aztán megtudtam, h ugyanazt csinálja mint amiket te itt felsoroltál, és minden 2. szava a f.sz szó volt.. köszi, inkább nem.
2011. júl. 22. 20:49
 6/28 anonim ***** válasza:
Beszélgess el vele és mutasd meg, hogy van neked másik oldalad is. A társaságában álld meg, hogy ne gyújts rá, tiszteld meg vele. Aztán ha valóban kölcsönös a vonzalom és érdemesnek tartod rá, akkor a cigit is leteheted. Sokkal könnyebb úgy letenni, ha nemdohányzó van melletted. Ez tapasztalat. Remélem tudtam segíteni és mások is adnak még ötletet. Én sok sikert kívánok
 7/28 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kisfiú. A bunyóról kezdek leszokni. De ha a többi nem lenne akkor unatkoznék.
 8/28 A kérdező kommentje:
Ez a másik, hogy rászoktam arra, hogy minden 2. szavam a ba*zdmeg, amire már rájöttem, hogy gond, de nagyon nehezen állom meg, hogy ne igy beszéljek.
2011. júl. 22. 20:51
 9/28 anonim ***** válasza:

olyan nincs, h nem tudsz leszokni ezekről, főleg a csúnya beszédről. csak beeteted magadnak, h ez mennyire menő, igaz? ha így állsz hozzá, akkor ne számíts h megkapod azt a lányt. vagyis ha épeszű a csaj, akkor nem.

15/L

2011. júl. 22. 20:53
 10/28 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor unaloműzésnek pont jó lesz ha megmutatod annak a lánynak, hogy igen is értékes ember vagy. És a fű, bunyó, pia nem vezet jó útra. Volt már olyan a történelemben, hogy egy nő miatt lett valaki nagyon rosszból nagyon jó
2011. júl. 22. 20:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!