Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tetszik egy lány, mit tegyek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy lány, mit tegyek? (lent)

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik egy lány, csak az a gond, hogy ő inkább a jó fiúkat szereti. Én meg hát nem vagyok az. Én cigizek, piálok, bunyózok és néha füvezek is. De tetszik a lány. Az a kérdésem, hogy hogyan játsszam a jófiút, hogy bejöjjek neki.
2011. júl. 22. 20:36
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy unalmas lenne ezek nélkül? Ezerszer jobb dolgokat lehet csinálni, mint, hogy le idd magad a sárga földig. Gondolom te se járnál olyan lánnyal, akinek minden mondatában, van legalább 4 káromkodás. Helyettesítsd a "b.zdmeg"-et, mondjuk "basszussal", vagy a "francba" kifejezéssel, igaz ez se valami szép, de még mindig jobb.
2011. júl. 22. 20:54
 12/28 A kérdező kommentje:
Valamikor azt hittem, de már rászoktam és itthon is így beszélek. Különben nem olyan vagyok akivel nem lehet normálisan beszélgetni, sok minden érdekel.
2011. júl. 22. 20:55
 13/28 anonim ***** válasza:
nem kéne így reagálnotok, kedves hozzászólók! szerintem inkább bátorítonotok kéne őt, hogy szokjon le erről. igazából még megtisztelő is lehet a lánynál, hogy miatta kezdesz megváltozni. én sem szeretem az ilyen pasikat, én is az a tipikus jó kislány vagyok (sokan mondják, hogy túl jó), szóval VÁLTOZZ MEG! Saját érdekedben is! És minden CSAK akarat kérdése! és ha ebből a kapcsolatból nem is lesz semmi, akkor is már jól jöttél ki belőle, ha sikerül megváltoznod. 19/L
2011. júl. 22. 20:57
 14/28 anonim ***** válasza:
Sajnálom a lányt. Remélhetőleg van esze.
2011. júl. 22. 22:45
 15/28 A kérdező kommentje:
Ne ilyen bunkó parasztnak képzeljetek, mert akkor jó lenne egy akármilyen plázap*csa és nem egy ilyen gyönyörű kedves lány kéne. A cigit simán letenném érte. Csak annyi hülyeséget csináltam már, hogy nem tudom, hogy mit szólna ha kitudódnának.
2011. júl. 22. 22:57
 16/28 anonim ***** válasza:
Vegyél neki aszteroidát.
2011. júl. 25. 12:53
 17/28 anonim válasza:
áhhh... unatkozol ha ezek nincsenek? menjél és játszál a pöc.öddel! Amíg bunyózol, füvezel, cigizel és még füvezel is, akkor értelmes lányt ne nagyon képzelj el magad mellé... azt a b betűs szót (a zsidót?) ne nagyon használd... kerüld azt a társaságot amiben vagy... És szerintem csapkodd meg a fenekét! Mutasd meg, hogy TE vagy az echte férfi!
2011. júl. 25. 13:10
 18/28 anonim ***** válasza:

Szerintem jófej srác lehetsz, már amennyit eddig ki tudtam venni az írásaidból. Közelről ismered, szoktatok beszélgetni? Szerintem mondd meg neki ezeket a dolgokat, amúgy sem tudnád palástolni. De mondd azt is, hogy ha neki nem tetszik, érte megválnál tőlük. Tuti jól esne neki.

És oké hogy csináltál hülyeségeket, valószínűleg még fogsz is sokat, (és tudom hogy közhely,) de hát ilyen az élet. Legalább tanulsz a hibáidból.

Ha vannak értékeid, mutasd meg nekik, talán eltekint a "rosszfiús szokásoktól". Ha nem, és te tényleg szeretnél tőle valamit, akkor változtass a dolgokon.

Egyébként ismered a Skins c. sorozatot? (Amennyit itt látok,) teljesen olyan vagy, mint a 3-4. évadból Cook, és ezt nem rossz értelemben mondom. :) sok szerencsét, a jófiút meg ne játszd.

2011. júl. 25. 13:13
 19/28 anonim ***** válasza:
Én nem ítélkezem feletted. És szerintem másoknak sem kellene. Nem tudom miért szoktál rá a cigire, alkoholra, és a fűre. Lehet, hogy a beilleszkedés miatt, vagy mert olyan a családi életed, vagy nem tudom. Ezeknek egyébként lelki okai vannak. A verekedés meg olyan, hogy arról nem úgy lehet leszokni, mint a többi káros szenvedélyről. Ha forró fejű vagy, hamar begurulsz, akkor ilyen vagy, ilyen a természeted, fogadd el magad. Ettől viszont még nem kell beletörődni, lehet változni, változtatni. Amiket a múltban tettél-nem tudom milyen kaliberű dolgok voltak-de megtörténtek, úgyhogy kár értük aggódni, stresszelni. Már úgysem tudsz rajtuk változtatni. Ha meg valaki ez alapján ítél meg téged, azzal meg nem kell foglalkozni. Nos a lánnyal kapcsolatban... Beszéltél már vele? Ha még nem, akkor nyugodtan menj oda hozzá, beszélgess vele. Mindenféleképpen te kezdeményezz. Remélem nem a F@szbukon, vagy valamilyen más közösségi portálon akarsz vele ismerkedni, hanem szóban. Lehet, hogy csak azt hiszed, hogy a jófiúkat szereti. Szerintem te egy egészen normális fiú vagy, és ha tényleg sok minden érdekel, akkor remélhetőleg lehet veled beszélgetni is. Egy nagyon fontos dolog: semmiképp ne játszd el a jófiút. Ne próbálj másnak tűnni. Add önmagad! Aztán ha tetszik tetszik, ha nem nem. Sok sikert! Remélem összejön a dolog! :)
2011. júl. 25. 13:18
 20/28 anonim válasza:

Ne drogozz!!! Tényleg nem baszogatásból mondom, a bunyózásból meg nőj ki! Egy úriember nem él ilyen szarságokkal! Nőzzél!!!

Keress rá Hank Moodyra!

Tanulhatsz tőle pár fogást ;)

2011. júl. 25. 13:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!