Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miről tudnánk beszélni ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miről tudnánk beszélni ha nincs téma?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 1 hete járok egy lánnyal, de már kb mindent tudok róla. és mikor ketten maradunk, akkor van hogy nincs semmi témánk, nincs miről beszélni és csendben vagyunk. Mindent tudok róla szinte. Nincs valami ötletetek, hogy mit hozhatnék fel? Valami érzelmi téma? vagy valami hasonló. Szimpla kérdéseket megtud beszélni barátokkal is. 14/F Köszi előre.
2011. júl. 22. 14:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

20:42-es kommentelő :

Oké. tegyük fel, hogy el kell osztani 2-vel (én nem így gondolom), de ha elosztod, akkor is több mint sok, amit látsz ...

Üdv.: 14/F

2011. júl. 23. 01:39
 12/16 anonim ***** válasza:

Ugyan.. Túl sok az lenne, ha tényleg mindent fedetlenül, köntösök és minden féle hazugság nélkül látnál és tudnál.

A kuruc kb 1 évvel ezelőtt lelépett a realitás talajáról. Akkor még 1 fantasztikus kis hírszerző volt. Már nem az.

Figyelj én most csak jót mondok neked evvel.

Az én életemet szanaszét szaggatta a politika. Minden nap ideges voltam, zaklatott és zavarodott. Hithű jobbikosként tengettem mindennapjaim.. A családom látta milyen idegroncs lett belőlem. Még akkor sem féltem lány létemre amikor 8. kerületbe hangosan cigányoztam és osztottam az észt..

Igazán nem is tudom, hogy mi történt.. Vagyis tudom.. Megvettem Vona Gábor könyvét és szépen el is olvastam. kb. másfél hónapig emésztgettem.. Aztán 1 kis szünetet kértem.

Természetesen nyomon követem az eseményeket, de legközelebb akkor folyok bele amikor megéri. Nem szabad 14 évesen politizálni. Én azt bánom, hogy 16 évesen belekerültem ebbe a pöcegödörbe és azóta tart...

2011. júl. 23. 02:34
 13/16 A kérdező kommentje:
na... hát ezaz.. én inkább lesza**m a politikát, és akkor ezzel nincs gond. felőlem az intézi magyarország sorsát aki akarja... ebből a gödörből már nem kerül ki magyarország.(N)
2011. júl. 23. 18:15
 14/16 anonim ***** válasza:
Dehoygnem.. Kikerül az csak fájni fog.
2011. júl. 23. 18:48
 15/16 anonim ***** válasza:

Előző kommentelő akit kioktattatok :

Elég szomorú, hogy így látjátok, mi lesz ebből a generációból ??

Akkor nesze, olvasd ezt : http:\\www.zsindex.hu\

2011. júl. 23. 21:26
 16/16 anonim válasza:
Mégis hogy hogy képzelitek azt, hogy elkezdtek politizálni egy olyan kérdés alatt aminek semmi köze sincs hozzá ?
2011. aug. 20. 07:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!