Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy szabaduljon el otthonról,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szabaduljon el otthonról, egy északára?

Figyelt kérdés
Nehéz helyzetbe kerültem, szükségem lenne a segítségetekre, a helyzet a következő jelen esetbe én vagyok a "szerető" és van a szerelmem akivel nagyon szeretjük egymást, azonban van neki egy férje, akit nem szeret, de a gyerekek miatt még együtt vannak, de nem is ez a lényeg, hanem, hogy nem tud hétvégén elszabadulni a családtól gyanakvás nélkül. Hétvégén a busz ritkán, jár mivel faluról van szó, és mindenki ismer mindenkit. Kocsink nincs. Hogy tudnánk találkozni, hogy ne bukjunk le? Milyen indokkal tud el szabadulni otthonról (egy északára), ami garantáltan hihető és gyanakvást nem kelt?
2011. júl. 21. 20:28
1 2
 11/11 AndiBandi93 ***** válasza:

Tudod kit sajnálok? A gyerekeket. Egyes egyedül.

Egyébként az a nő hülye liba, hogy összejött veled. Lehet pár hónap után valaki más kell neki, aki kielégíti a vágyait... Még hogy az a legfontosabb, hogy szeretitek egymást? Szerintem meg a gyerekek. És ez nem a te hibád, nem téged szidlak. Inkább a nőt. Akinek a puncija fontosabb mint a gyereke. Na de mindegy elég az osztásból.

Ha választ vársz a kérdésre, akkor tessék: mondja azt a nő, hogy egy kis kikapcsolódásra vágyik és elmenne egy wellness hotelbe vagy ilyesmi. És esetleg valóban elmegy, csak hát veled. Ha pedig ilyesmire nincs pénz akkor esetleg Balatonon egy apartmanba.

2011. júl. 21. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!