Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy szabaduljon el otthonról,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szabaduljon el otthonról, egy északára?

Figyelt kérdés
Nehéz helyzetbe kerültem, szükségem lenne a segítségetekre, a helyzet a következő jelen esetbe én vagyok a "szerető" és van a szerelmem akivel nagyon szeretjük egymást, azonban van neki egy férje, akit nem szeret, de a gyerekek miatt még együtt vannak, de nem is ez a lényeg, hanem, hogy nem tud hétvégén elszabadulni a családtól gyanakvás nélkül. Hétvégén a busz ritkán, jár mivel faluról van szó, és mindenki ismer mindenkit. Kocsink nincs. Hogy tudnánk találkozni, hogy ne bukjunk le? Milyen indokkal tud el szabadulni otthonról (egy északára), ami garantáltan hihető és gyanakvást nem kelt?
2011. júl. 21. 20:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Vagy vállaljátok fel egymást vagy hagyd békén őt a p.csába! Ennyire nem lehetsz tetű, hogy széttúrod egy család életét...
2011. júl. 21. 20:32
 2/11 anonim ***** válasza:

Én anyának mindig azt mondtam, hogy megyek házibuliba, ha vidékre akartam elmenni egyéjszakásozni... :D Akkor nem fura, ha nem jövök haza hamar.

Ez egy kisgyerekes anyukánál nem tudom mennyire hihető. De különben: tesó hívta, hogy rosszul lett anyu-apu-tesómaga-akárkirokon és csak őt kérik, hogy jöjjön... mittudomén...

Vallja be, hogy van szeretője, te meg legyél elég tökös, hogy vállald a szerelmedet gyerekekkel együtt is, ne csak az élvezeteket...

20L

2011. júl. 21. 20:33
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem lenne egyszerűbb elválni? Csak egy tipp. De ha nem jó, itt egy indok: Segítség, fáj a micsodám! Le kell mennem a nőgyógyászhoz!" Ha a férj elkezd gyanakodni, hivatkozzon a csajszi a személyes szférájára! És kész :)
2011. júl. 21. 20:34
 4/11 A kérdező kommentje:
férje, sem szereti őt annyira, csak a gyerekek miatt vannak együtt, de azért zavarná a dolog. ha felvállalom, amit én mondtam is neki én benne vagyok, de nem biztos, hogy a gyerekeket ennek kéne ki tenni. amikor megismertem a lányt egyébként, nem közölte velem, hogy van barátja meg gyereke, komolyra fordult a dolog beleszerettem:$ és nem rég közölte velem, de ez egy másik téma. kérdésre kellenének ötletekxD
2011. júl. 21. 20:43
 5/11 anonim ***** válasza:
Fatuskó vagy. Még ha nem is szeretik egymást, akkor is képes lennél erre? Oké, hogy a gyerekeket véditek mindannyian, de akkor már vagy hagyd őt, vagy vállaljátok fel. Én is kibírtam alig 10 évesen a szüleim válását, oké, hogy megviselt, de nem haltam bele (akartam, de nem sikerült). Azok a gyerekek is kibírják.
2011. júl. 21. 20:59
 6/11 anonim ***** válasza:
Mónika só
2011. júl. 21. 21:00
 7/11 anonim ***** válasza:
Szarhelyzet.. menj el egy nappal hamarabb és álcázd magad kődarabnak vagy bokornak.
2011. júl. 21. 21:12
 8/11 A kérdező kommentje:
de nem ez a kérdés, amire te válaszolsz, a körülményeket nem tudod, hogy mi miért van, ezért nem is fogom ott hagyni.neked csak a kérdésre kéne válaszolnod, és nem az életemet eldönteni, ha meg nem tudsz kérdésére válaszolni ne írj ennyi.
2011. júl. 21. 21:15
 9/11 anonim ***** válasza:
De hülye vagy te... Családos nővel kikezdesz. Inkább keress magadnak egy független nőt, akivel családot alapíthatsz. Mert, ha ezt a nőt a nyakadra húzod a gyerekivel együtt, véged van.
2011. júl. 21. 21:17
 10/11 A kérdező kommentje:
de ezt a nőt szeretem... és ő is engem. ez a legfontosabb
2011. júl. 21. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!