Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Merre vannak a facér 30...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Merre vannak a facér 30 fölötti férfiak?

Figyelt kérdés
2011. júl. 21. 13:00
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Áhh akkor nem pálya, én 22 múltam :'( :D
2011. júl. 21. 13:59
 12/20 anonim ***** válasza:
Sok? De egy tízest le tudok tagadni! Legalább is kb. annyival szoktak fiatalabbnak nézni ... :-P
2011. júl. 21. 14:17
 13/20 anonim ***** válasza:
Nem nekem sok, neked kevés :D
2011. júl. 21. 14:18
 14/20 anonim ***** válasza:
Éppen mostanában gondolkodtam rajta, hogy meg kellene már próbálni egy fiatalabbal is ... :-P :-D
2011. júl. 21. 14:43
 15/20 anonim ***** válasza:

Na jóvan elég a poénkodásból, a végén téged valami érzéketlen fatökűnek néznek,engem meg egy retkes ribancnak.

Az embereknek nincs humorérzéke :D

2011. júl. 21. 17:15
 16/20 anonim ***** válasza:

Itt vagyok! Kerdes? :)

35F

2011. júl. 21. 20:11
 17/20 anonim ***** válasza:

Nekem azért van egy kérdésem, de abszolút nem negatív jellegű, szóval kérlek ne vegyétek annak, én csak örülök, ha több a facér köztetek :)

Szóval miért vagytok egyedülállóak? Mióta nincs kapcsolatotok? Nem is akartok kapcsolatot, vagy csak így jön ki a lépés?

2011. júl. 21. 20:14
 18/20 anonim ***** válasza:
Nos, en tobbek kozott azert vagyok most facer, mert nemreg ert veget egy kapcsolatom. Azelott nem nagyon voltak normalis kapcsolataim, a penzt hajtottam. Most 30 folott aztan rajottem hogy sz@rt sem er a jolet ha nincs kivel megosztani.
2011. júl. 21. 20:27
 19/20 anonim válasza:
Nem minden esetben,én 20évesen szültem a lányom és utána is tudtam karriert csinálni.De egy kedves és megbízható pasival jó lenne össze jönni,akinek nem csak a szája jár.Ja és ne féljen a határozott nőktől.
2011. júl. 21. 20:35
 20/20 anonim ***** válasza:
Köszi, hogy válaszoltál, jó így karrieristát is olvasni, én is az vagyok, csak nő és 22 éves, de én még nem tántorodtam el. Inkább később mondjam azt, hogy legyen kivel megosztani, minthogy szívjak életem végéig.
2011. júl. 21. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!