Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak a normális srácok?
"amúgyis a lányok meg azért vállnak sorra p*csává mert a fiúknak ez kell"
Van benne valami, de fordítva is igaz. Ez kölcsönös dolog. Ám bunkó=tiszteségtelen, én tiszteséges vagyok vagyis nem vagyok bunkó. Mégis a tiszteségtelen vagy a rossz fiúkat keresik a nők, mert azt gondolják az izgalmasak, meg ilyenek. Hát szerintem az izgalom nem ettől függ. Azt mondjátok legyen rossz is,mert az izgalmas és legyen rendes, hogy tiszteljen. Ez hogy lehet egyben?:D Szerintem nektek olyan kell aki rendes, tiszteséges, de tud izgalmas lenni meg megtudjon nevetettni és akkor nem lesz unalmas se a kapcsolat és még rendes is. Én tudom ezt a hármat nyújtani, de bunkó illetve rossz fiú címert nem fogom elnyerni és nem is akarom.
Én ilyen vagyok, a gép mögött, soha nem megyek oda lányokhoz, így maradnak a bunkó parasztok akik odamennek és nagyszájúak, ez van.
21f
Mäsok szerint en az vagyok es szerintem is :)
16f
Mondjuk itt egy normális
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!