Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol vannak a normális srácok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vannak a normális srácok?

Figyelt kérdés
Hol vannak azok a fiúk, akik tisztességesek. Akiknek nem a pláza pics*k kellenek. Akik értelmesek és nem hót bunkó link suttyók.
2011. júl. 21. 10:52
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%

már annyi ilyen kérdés van.. de ugyanígy fel lehet tenni ..: hol vannak a nem pláza pi.sa lányok????

én pl teljesen kimerültem a keresésükből, nem nézek ki szarul, elég sok pláza cica nyomul/nyomult régebben is, de nekem nem kell az ilyen, mindig is utáltam az ilyen csajokat. persze amíg nem ismerem meg addig ne mondjak róluk véleményt, de már ismerem őket!!!

20F

2011. júl. 21. 11:04
 12/32 Manesz ***** válasza:
Értelmes lényeket könyvtárak és a Művelődési házak környékén lehet fellelni.
2011. júl. 21. 11:06
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
a fiúk 15-20%-a ilyen csak rohadtul nem veszik észre őket a lányok ;)
2011. júl. 21. 11:09
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
Én normális vagyok :D Asszem :D 18/F
2011. júl. 21. 11:13
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
az egyik ilyen az enyém :)) nehéz volt rátalálni, de nem lehetetlen :P
 16/32 anonim ***** válasza:
100%

Nézd... Pont olyan hülye voltam, mint a tizenéves lánykák általában, aztán hirtelen eléggé megkomolyodtam. Teljesen el voltam keseredve, hogy az engem körülvevő emberek nagy része éretlen/bunkó/csak a mellekre megy/túl gyerekes. Sikerült hozzám hasonló személyeket találni, akik attól még, hogy nem pont a mai "tinédzserideálnak" feleltek meg, én nagyon jól éreztem magam velük.

Majd szép lassan eljött az egyetem. Meglepődtem, hogy ez mégis hogyan lehetséges, viszont tényként tárult elém, hogy szinte mindenki olyan, amilyenre te is vágysz. Az egy dolog, hogy ők is isznak meg buliznak (fiatalok, mégis mit csináljanak/csináljunk? :D), de teljesen normálisak, sokat érő emberek. :)

A VÁLASZOM: EGYETEM :)

17/32 anonim ***** válasza:
73%
Például itt vagyok én, meg van egy rakat haverom, akik szintén teljesen normálisak. Egyébként a normális srácok szinte bárhol fellelhetők, csak ritkán veszik észre őket. Egyébként nem értem, hogy sokaknak miért számít annyira a külső (értem ezt a nőkre és a férfiakra egyaránt), holott szerintem nem elsődleges szempont (jó, azért tetszen valamennyire). Én sem vagyok egy adonisz, de rendes vagyok, és odafigyelek a másikra. Sőt lehet, hogy jobban kielégítem, mint egy egoista bumburnyák. 18/F
2011. júl. 21. 11:24
 18/32 anonim ***** válasza:
Aki belsőre normális, az külsőre baromira nem jön be senkinek. pl: pattanásos, el van hízva... Aki külsőre néz ki jól, az belsőre nem igazán már... ördögi kör mi?
2011. júl. 21. 11:31
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
Én az vagyok. Nem igazán tudom, mi a célod ezzel a kérdéssel, de írhatsz privit nyugodtan. Majd belinkelem valamelyik kérdésemet, ahol írok magamról.
2011. júl. 21. 11:37
 20/32 anonim ***** válasza:
Mondjuk egynek itt vagyok en, ahogy elottem is irtak jonnek az itt valaszok. Ha gondolod irj privit, szabad vagyok...
2011. júl. 21. 11:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!