Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak a normális srácok?
már annyi ilyen kérdés van.. de ugyanígy fel lehet tenni ..: hol vannak a nem pláza pi.sa lányok????
én pl teljesen kimerültem a keresésükből, nem nézek ki szarul, elég sok pláza cica nyomul/nyomult régebben is, de nekem nem kell az ilyen, mindig is utáltam az ilyen csajokat. persze amíg nem ismerem meg addig ne mondjak róluk véleményt, de már ismerem őket!!!
20F
Nézd... Pont olyan hülye voltam, mint a tizenéves lánykák általában, aztán hirtelen eléggé megkomolyodtam. Teljesen el voltam keseredve, hogy az engem körülvevő emberek nagy része éretlen/bunkó/csak a mellekre megy/túl gyerekes. Sikerült hozzám hasonló személyeket találni, akik attól még, hogy nem pont a mai "tinédzserideálnak" feleltek meg, én nagyon jól éreztem magam velük.
Majd szép lassan eljött az egyetem. Meglepődtem, hogy ez mégis hogyan lehetséges, viszont tényként tárult elém, hogy szinte mindenki olyan, amilyenre te is vágysz. Az egy dolog, hogy ők is isznak meg buliznak (fiatalok, mégis mit csináljanak/csináljunk? :D), de teljesen normálisak, sokat érő emberek. :)
A VÁLASZOM: EGYETEM :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!