Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez így?! ( 14-16 éves lányok! )
Figyelt kérdés
A külsőmmel szerintem nincs semmi gond, aranyosnak, kedvesnek, jó fejnek és viccesnek tartanak a környezetemben levő lányok( mondták, hallottam), nem cigizek és nem is piálok sokat, még sincs barátnőm....Szerintetek mi lehet a baj?
16/f
2011. júl. 19. 20:24
21/33 anonim válasza:
ha már így beindult az élet, akkor beállok énis a sorba :D kitől kapok képet? ;D
17/f
22/33 anonim válasza:
Fordítva nem működik. Megnézi valaki a képemet, és bírálgatja, hogy megfelelő-e neki a fejem. :P Úgy, hogy lehet nekem az övé nem is az. Aki küld, annak küldök én is. :D
27/33 anonim válasza:
Tudom magadat jellemezted. De ha egy lány mondaná:
Külsővel semmi gond, aranyos és kedves és egy jófej srác. - van olyan ami ennél rosszabb,kiábrándítóbb, ha egy lány egy fiúra mondja? Szedd össze magad! Mutasd meg magad, ne szimpi akarj lenni mindig!
Nincs olyan pasi aki kevésbé lenne érdekes mint egy átlagos külsejű, aranyos, kedves és egy jófej srác.
29/33 anonim válasza:
Küldesz képet privibe és eldöl:D
30/33 anonim válasza:
én örülnék egy ilyen fiúnak(: 15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!