Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 vagyok fiú hogyan érintsek, simogassak meg egy lányt hogy tetsszen neki?
Ne foglalkozz az ilyen bunkókkal, minta 2.
Nagyon is dícséretes, hogy foglalkozol azzal, hogy a lánynak jó legyen! Nyugodtan próbálkozz lágyan, kedvesen és kérdezd meg, hogyan jó neki. Örülni fog, hogy ennyire érdekled :) Hajrá!
Van egy lány az osztályomban, nem járunk meg semmi, de van amikor magamtól elkezdem masszírozni a hátát, azért nagyon oda van. Van hogy egész szünetemben őt masszírozom. De ez a fiútól is függ hogy mennyire jó:D
Próbáld meg hátha neked is bejön.
Hm...ha pl. kapcsolatban vagy a lánnyal, de még nagyon kezdeti stádiumban vagytok - mint lelkileg, mit testileg, szerintem kezdetnek megteszi,. pl ha gyengéden megcirógatod/simogatod az arcát, s esetleg folytatod a nyakán.
Ok, lehet lepontozni, megh hú de maradi, meg bátortalan, de - pl. én oda voltam/vagyok az ilyesmiért - nagyon izgató és kellemes tud lenni :) Szerintem egy próbát megér és látni fogod a lány arcán, h tetszik-e neki a dolog :)
Az arcsimi tényleg jó. Az nagyon aranyos (:
De persze ne úgy mintha otthon simogatnád a kutyád :P
Érzékien, gyengéden...
Ügyeslégy ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!