Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Normális, ha a kutyáim mindig...

Normális, ha a kutyáim mindig "versengenek" hogy kit simogassak?

Figyelt kérdés

Van 3 kutyám, simogatom az egyiket, oda jön a másik, és a kezem alá nyomja magát, hogy Őt simogassam, akkor jön a harmadik, és ugyan ezt csinálja. Ha csak az egyik van ott, akkor elvan nyugiba, de ha meglátja a másik, hogy simogatás van, rám néznek, és oda rohannak, és néznek rám, értetlenül, hogy miért nem Őt simogatom.

Ez normális?

2011. jan. 5. 16:57
 1/7 anonim válasza:
igen.. nálunk is ez van
2011. jan. 5. 17:00
 2/7 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez van. Ráadásul nálunk 4en vannak :)
2011. jan. 5. 17:03
 3/7 anonim ***** válasza:
Persze, az én két kutyusom között is ez van, féltékenyek :) Próbálj meg ugyanannyit foglalkozni mindegyikkel, és ugyanannyit simogatni őket.
2011. jan. 5. 18:20
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem feltétlen féltékenység, ez lehet falkatevékenység is.

Az én kutyáim detto, ezért sokat csináltam, hogy mindkettőt magamhoz hívtam, így tényleg közös tevékenység lett belőle, és hamarosan már egymást nyalogatták közben.

A kutyáim nem féltékenységből jöttek, ha egyiküket simogattam, hanem abból tudták, hogy most van hangulatom hozzá, más szóval, kihasználható állapotban vagyok, semmi dominancia nem volt benne a másik kutya felé.

2011. jan. 5. 19:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Igen, teljesen normális. én már azt is tudom, hogyha az egyik elpusztul, akkor a másik viselkedése megváltozik, szelídebb lesz, mert nincs falkakonkurencia. Sajnos, jobban szeretném ha lenne, mert akkor még élne Morgóka
2011. jan. 6. 14:02
 6/7 anonim ***** válasza:

A kutyák nem tudnak beszélni, nekik a cselekvés a beszéd.

A simivel jelzed,hogy szereted a kutyát - a többi is igényt tart a szeretetre.

Nem értem, neked miért nem természetes az, hogy mindegyik kutya vágyik arra, hogy szeressék...

2011. máj. 10. 11:52
 7/7 Akiteki ***** válasza:

Képzeld el, mikor nekem 14 csinálja ezt?

Kifejlesztettem egy technikát, hogy egyszerre 6 kutyát tudok simogatni két kézzel és egy lábbal.

2011. máj. 10. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!