Normális, ha a kutyáim mindig "versengenek" hogy kit simogassak?
Van 3 kutyám, simogatom az egyiket, oda jön a másik, és a kezem alá nyomja magát, hogy Őt simogassam, akkor jön a harmadik, és ugyan ezt csinálja. Ha csak az egyik van ott, akkor elvan nyugiba, de ha meglátja a másik, hogy simogatás van, rám néznek, és oda rohannak, és néznek rám, értetlenül, hogy miért nem Őt simogatom.
Ez normális?
Nem feltétlen féltékenység, ez lehet falkatevékenység is.
Az én kutyáim detto, ezért sokat csináltam, hogy mindkettőt magamhoz hívtam, így tényleg közös tevékenység lett belőle, és hamarosan már egymást nyalogatták közben.
A kutyáim nem féltékenységből jöttek, ha egyiküket simogattam, hanem abból tudták, hogy most van hangulatom hozzá, más szóval, kihasználható állapotban vagyok, semmi dominancia nem volt benne a másik kutya felé.
A kutyák nem tudnak beszélni, nekik a cselekvés a beszéd.
A simivel jelzed,hogy szereted a kutyát - a többi is igényt tart a szeretetre.
Nem értem, neked miért nem természetes az, hogy mindegyik kutya vágyik arra, hogy szeressék...
Képzeld el, mikor nekem 14 csinálja ezt?
Kifejlesztettem egy technikát, hogy egyszerre 6 kutyát tudok simogatni két kézzel és egy lábbal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!