Mennyire vad egy törpenyúl? Mennyire hagyja, hogy simogassák?
Hm az enyém nőstény volt de nagyon kedves :) szerette ha simogatják, odafutott az emberhez :) a kajáját nem szerette ha piszkáljuk, arra vadult csak...
Meg az idegeneket se mind szerette, ha benyúltak a ketrecébe harapott, de velünk jófej volt mindig.
:O Én még vadról nem is olvastam.
Én 2 hónaposan vettem (igaz nem tenyésztőtől), és minden nap kiengedtem futkosni, simogattam. És nagyon szelíd volt, bökdösött ha simit kért. :) És magától szobatiszta lett!
Az én nyuszim beül a nyakamba, és ott marad kb fél órán át, igényli, hogy simogassam is.. :)
Minden tőled függ.
Persze naponta foglalkoztak vele, de még megsimogatni sem tudták ketrecen belül.. - írni lehet bármit, nem biztos, hogy igaz, és valóban rengeteget foglalkoztak vele.
Nem vadak. Az én nyulaim viszont a kutyám társaságát jobban élvezik, mint bármelyik emberét a családban. Sőt mondhatni "imádják". Állandóan körülötte vannak, ha megy inni elkísérik, ha kimegy az udvarra elkísérik, ha eszik akkor is ott ülnek mellette.. bárhova megy, mindenhova követik.. szagolgatják, bökdösik, rohangálnak körülötte. Kutyám közömbös, néha megnyalogatja őket, részéről ennyi. Nem nagy kutya, kb. 10 kg.
Az enyém 2 hónapos korától van nálam, 3 nap alatt megbarátkoztunk, jelenleg nem bírja elviselni, ha nem vele foglalkozunk, és szabályosan követeli a szeretgetést, simogatást. Képes 1 órát feküdni a hasamon, és követeli, hogy simogassam. Ha abbahagyom, elkezd nyalogatni, vagy a kezembe nyomja a fejét. Ha megunja, leteszem, de 10 perc múlva jön vissza, és megint simogatni kell.
1 hónap alatt megtanulta a szobatisztaságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!