Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, járnátok olyan lánnyal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, járnátok olyan lánnyal, akinek nagy az orra?

Figyelt kérdés
2011. júl. 19. 05:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

ú, most rákerestem...nekem is ilyesmi orrom van :D

meg az arcom is hasonlít...lehet az tetszik a fiúknak? :$

2011. júl. 19. 08:09
 12/18 anonim ***** válasza:

Nekem akkora orrom van, hogy egy cirkuszi mókus egy zsák mogyoróért sem szaladna ki a hegyére.

Node sebaj...

2011. júl. 19. 09:00
 13/18 anonim válasza:
1x neten megismerkedtem egy fotós csajjal... a képeken nem tűnt fel, h milyen tipusú a nózi... élőben aztán volt meglepettség... aztán mexoktam... és nem volt annyira zavaró... csak oráis sexnél kellett jó irányba fordítani a fejét! :D:D
2011. júl. 19. 09:17
 14/18 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar,ha valakinek nagy orra van,sőt nekem inkább az jön be,ha valakinek van egy kis hibája külsőt illetően.
2011. júl. 19. 10:03
 15/18 A kérdező kommentje:

Igazán megnyugtató.

Nekem is Michelle Wildos van. Szemből nem is nagy, csak oldalról. Lestem is, hogy a mellét megműttette szoptatás után, az orrát meg nem.

2011. júl. 19. 11:32
 16/18 anonim ***** válasza:

Michelle Wild-nak olyan az orra, mint Pinokkiónak! XD XD

Csak, hogy azért a faszik is meg legyenek nyugtatva:

A nagy orr király! :D Soha nem kellene olyan fickó, akinek kisebb az orra, mint az enyém! (Az pedig már olyan méret, hogy be kell jelenteni a rendőrségen és fegyvertartási engedélyt kell igényelni hozzá!) XD XD XD

Szívesen elárulnám, hogy az én orrom kiére hasonlít, de annyira durva, hogy senkiére sem! XD

2011. júl. 19. 14:33
 17/18 anonim ***** válasza:

Nekem akkora cserpákom van, mint egy ház. De nem panaszkodom. Legalább nem látszik ki belőle az orrszőr meg a fika. :D :D

20L

2011. júl. 19. 15:53
 18/18 anonim ***** válasza:

(előző vagyok)

Azt lefelejtettem, hogy ennek ellenére szeretnek a pasik. :) A szexis pasik! :D

20L

2011. júl. 19. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!