Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, járnátok olyan lánnyal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, járnátok olyan lánnyal, akinek nagy az orra?

Figyelt kérdés
2011. júl. 19. 05:53
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Igen, mert nem csak a külső a legfontosabb, és attól még lehet aranyos egy lány és szép is, ha egy kicsit nagy az orra :) Szóval ez nem számít, mert aki jár veled, annak úgy felelsz meg, ahogy vagy.
2011. júl. 19. 06:26
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
hát azért ciki,ha a balatonba háton fekszik aztán azthiszik cápa :S
2011. júl. 19. 06:43
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Csőőő! Hát én is Ormányságból jöttem! XD

Nekem gyönyörűséges orrom van és csupán azért olyan nagy, hogy a messzebb állók se maradjanak ki a látványélményből! XD

De, hogy a kérdésedre is válaszoljak: nem!

Azért olyan kevés a nagy orrú, mert azokkal nem szoktak járni, nem veszik őket feleségül, sőt, le sem fekszenek velük, így nem szaporodnak. Egyszer-egyszer megtörténhet, de 90% az esélyed, hogy szűz maradsz örök életedre!

XD

2011. júl. 19. 06:46
 4/18 A kérdező kommentje:

:D Jókat szórakozom. Apám és anyám kimondottan szépek, engem nem is tudom, hogyan hoztak össze. Szóval ez nem öröklődik egyenes ágon.

A normális választ köszönöm.

2011. júl. 19. 06:51
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

második vagyok.:DD nem bunkóságból írtam poénnak ment.:)

Egyébként,szerintem ezen semmi kivetni való.

Én ismerek olyan csajt akinek olyan görbe az orra,hogy a fikának indexelni kéne(xDD) mégis van pasija,16 éves a csávó meg 20,tehát idősebbeknek is bejön:DD nyugi szépvagy így is.:))

15/L.

2011. júl. 19. 06:54
 6/18 anonim ***** válasza:
bocsi,most állítottam nevet,nem akarok gyökérnek tűnni xd mondjuk ja lehet így is úgy tűnik :DD
2011. júl. 19. 07:02
 7/18 anonim ***** válasza:
Én nagyon édes, fitos orrot örököltem anyutól, mint egy síugró sánc, de mindig azzal csúfolt, hogy az enyémbe is beesik majd az eső, így hát kénytelen voltam kétszer betöretni, hogy kinézzek valahogy! XD
2011. júl. 19. 07:04
 8/18 anonim ***** válasza:
nekem tök gagyi orrom van,mondjuk csak akkor lehet észrevenni ha 10 percig csak azt bámulod.:D
2011. júl. 19. 07:10
 9/18 anonim ***** válasza:

nekem rusnya orrom van, mégis van barátom, és akad még pár srác, aki beajánlkozott, ha már "megunnám" őt. :D

szal ne parázz h.lye indok, ha valaki azt mondja, ezért nem kellesz neki :D

...és ráadásul nekem még a lábujjaim is iszonyat rondák és görbék, mégis kellek a pasiknak.

nem ezen múlik :D

2011. júl. 19. 07:36
 10/18 anonim ***** válasza:

Ha nem zsidó az illető, akkor igen.

Michelle Wild-nak se kicsi, mégis szanaszét :P :P :P

Nekem sem valami szép az orrom, mert már párszor ''sikerült'' eltörni...

2011. júl. 19. 07:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!