Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell pasizni? :D
Figyelt kérdés
Tudom, fura lesz... igazából nem érint, mert most van párom, de ő "szedett fel" engem, igazából ma sem értem, hogyan, mivel én a legkevésbé sem vagyok kommunikatív. :D Szóval csak nem akarok hülyén meghalni, az összes barátnőm képes pasikat felszedni, és szeretném tudni, hogyan. :D Hogy lehet felmérni, hogy kinek jössz be? És utána mit kell csinálni? Hogyan férkőzöl közel hozzá? És a többi..2011. júl. 19. 01:13
12/13 anonim válasza:
Nézz ki nagyon jól. Mármint hozd ki magadból a legtöbbet. Kacérkodj: mosolyogj, nézz a szemébe. ennyi. ez mindenkinek bejön
13/13 anonim válasza:
1.legyen önbizalmad!ha mittomén pl:nmis vagy szép vagy nm vagy okos sexy...akkoris tuudd,h IGENISAZVAGY!
nincs aza csaj EMBER!aki netudna felszednii 1 sráct!
akármilyen csunya!dagatt vagy mittomén milegyen!
2.menj bulizni ezaz!ha van 1 pasi a buliban aki nmtom tetszik vagy mi akk néézz ráá!de nevidd tulzásba mer megmondják,h rámenős vagy!ha rádnééz azmá haladás!enyhén mosolyogj ráá!ha visszamosolyog..wáá akk nyertügyedvan!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!