Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit írjak a levélbe neki?
Facebook-on találtam egy lányt. Megböktem, ő vissza bökött engem. Egy levelet szeretnék neki írni hogy szeretnék vele ismerkedni msn-en beszélgetni meg ilyenek.
Segítenétek megfogalmazni nekem egy levelet?
Még kezdő vagyok :/
14/f
Szia!
Tetszik a képed/ Sok jót hallottam már rólad/ Én is szeretem az xy-t, mint te, szóval szivesen megismernélek. Az msn címem (ide jön a címed), vegyél fel ismerősnek.
Elég ennyi. Jótanács a folytatáshoz: sose írj vissza rögtön az üzenetére, mert azt fogja érezni, hogy túlságosan is oda vagy érte. Ha nem birsz magaddal, minden üzenete után menj ki a konyhába és nézd meg, hogy ott-e vagyok.
A következő tanács: ISMERKEDJ meg vele, ne csak nyalizz. Adok-kapok alapon csináld, ne csak te írj magadról, hanem ő is. Ne árulj el mindent magadról, mert unalmas leszel.
tanács no.3 : minél hamarabb beszéljetek meg személyes találkozót
utolsó tanács: ne légy lelki szemetesláda, ne bókolj neki állandóan, tartsd fent, hogy kapcsolatot keresel, nem BARÁTOT :)
sok sikert, ifjú padavan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!