Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Netes társkeresőn ha tetszik valamelyik lány, akkor mit írjak neki levélbe?
Mert eddig nem igazán megy a dolog. Vagy válaszol a levelemre és ennyi, utána pedig n em folytatódik a dolog. Vagy pedig nem is ír a levelemre vissza. Olyankor sem megy a dolog ha lány küldd egy mosoly-jelet vagy levelet.
22/F
Ez normális.
Ha van fent egy fotó a csajról és a csaj szép, akkor napi 50 levelet is kap ez biztos! Nekem volt női regem, hogy megnézhessem a leszbik képeit. Ne tudd meg hogy hány bunkó fiú írt. Szerintem a csajok ettől simán besokallnak egy-két hét után!
Ha meg akarsz egy csajt fogni akkor úgy is kell írnod.
Pársoros levelek egyből a kukába mennek és a "Hello xy vagyok akarsz dugni?" jellegűek is halott próbálkozások.
30-40 soros levelet kell írnod sok bókkal, de ne ess túlzásba. A csodálatodat ecseteld a csaj iránt, és persze h miért. Írd hogy már régóta keresel egy ilyen csajt akiről elsőre lerí, hogy milyen rendes kiegyensúlyozott, és nőies, stb. Magadat se felejtsd ki, de ne fényezd! Legyél titokzatos. Írj a hobbidról ami lehetőleg ne a seggszőr gyűjtögetése legyen, hanem valami értelmes.
Hazudni ne hazudj, mert ha arra kényszerülnél, az azt jelentené hogy nincs benned semmi értelmes, érdekes.
Írd, hogy szivesen elmennél vele élményfürdőbe/tekézni, mivel nincs egy kedves csaj sem a közeledben akivel jól el tudnál lenni. Egy ilyen randi, ahol a játék a fő szál mindig siker, ha nem vagy balfék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!