Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nagy lábú csajok izgatnak (40-es méret vagy afölött), hogy tudnék ilyennel megismerkedni?
hát nemtudom,te úgy szoktál ismerkedni hogya lábméretét kérdezzed meg a lánynak?:O
am nekem is 40 felett wan =D
vízöntő vagyok és nő létemre 39-40es a lábam
(csak megerősítem az elsőválaszolót.
de egyépként dolgozz cipőboltba:D
na jó vicc.
de szerintem most jön a nyár irány a strand ott azért lehet látni h kinek van nagy lába:D
Nem tudom, te mennyire vagy magas, de ha eléggé, akkor bátran keresgélj jó magas csajok között (175+), ezt csak a csalódások elkerülése végett írom, magas csajok nagy része nem szívesen járna nála kisebb pasival...
...vagy ülj be egy cipőboltba és nézd meg ki hanyas dobozokat vesz le a polcról xD bár lehet kissé őrültnek tűnnél:D
sok sikert a kereséshez ;)
amúgy én is vízöntő vagyok 39-40es lábbal, nem is tudtam, hogy van ilyen "elmélet" :O :DD
Ezt az elméletet én kreáltam XD
Amúgy a cipőboltot én nem ajánlanám, szerintem jobb a strand...ott még mást is lehet látni, lehet válogatni kedvedre ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!