Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hívjak el randizni egy csajt?
Hát, tudod ez helyzetfüggő. A lényeg az, hogy magabiztosan, és kedvesen csináld, de nem árt némi frappánsság sem :)
Én pl decemberben repültem ki Németországba, de 12 órát késett a gépem. Volt ott egy lány is, aki szintén arra a gépre várt. Egyszerűen odamentem hozzá, megkérdeztem, hogy várunk-e együtt, majd meghívtam egy kávéra. Tetszett neki a dolog. :)
szerintem sétáljatok egy nagyot és beszélgessetek, bókolj neki és amikor vége és érzed hogy ez jól sikerült, alig fogytok ki a témákból és menne másképp, akkor hívd el moziba/fagyizni vagy csak egy újabb hosszú-hosszú sétára. nehogy akkor derüljön ki hogy nincs miről beszélgetnetek, amikor már költesz is rá valamit, és nem lehet megszakítani a dolgot.
én az építőjellegű és vicces beszélgetéseket szeretem, és megijednék ha egyből elhívna a fiú valahova, mert zavarba jövök ha valaki helyettem fizet. ne hozd kellemetlen helyzetbe a lányt. hajrá :D
13/L
Rengeteget tanulhatnának az európaiak az araboktól... ők egyszerűen odamennek egy lányhoz, és közlik velük, hogy szépek, és hogy szeretnének vele megismerkedni. Ezerszer jobb ez, mint kamu szituációkat és kifogásokat találni arra, hogy megismerhesd. Ez a féle sarokra állás szerintem sok lánynak bejön, csak nyilván nem bunkón kell csinálni.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!