Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hívjak el lányokat randizni?
Figyelt kérdés
Az a baj,hogy nem tudom,hogy mit is mondjak nekik és ha éppen összeszedem magam akkor meg mindig "falkában" vannak.
Működő csajozós dumákat szeretnék amivel pl suliban ismerkedhetnék lányokkal.
2011. szept. 30. 21:33
2/16 A kérdező kommentje:
jah és 14 éves fiú vagyok.
2011. szept. 30. 21:33
3/16 anonim válasza:
csajozos duma..na iylen hozzá álással nemlesz csajod.
sry nemriokhelyesen betegvok miyn megdoglok:(
4/16 kicker válasza:
Magad egyéniségén kell alapuljon hogyan közeledsz egy lányhoz,betanult duma meg elég sablonos és áttetszős és inkább ki fog nevetni.Csapj rá a seggére és mond neki - és még csak meg sem bántam!
5/16 anonim válasza:
sunáználak, mé vagy beteg? D:
6/16 anonim válasza:
fáj a torkam,meg taknyolok,és köhögöm is:((
köszi h törődsz velem ám<333
7/16 anonim válasza:
jobbulást <3.
én mindenkivel törődök. (terézanya:D)
8/16 anonim válasza:
Az a csajozós duma működik, amit jóképű srác mond.
9/16 anonim válasza:
köszi anyu:D
remelem hétfőig rendbejovok*.*
10/16 anonim válasza:
egyetlen ember, aki szeretne suliba menni, bázzeee.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!