Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hívjak el lányokat randizni?
Figyelt kérdés
Az a baj,hogy nem tudom,hogy mit is mondjak nekik és ha éppen összeszedem magam akkor meg mindig "falkában" vannak.
Működő csajozós dumákat szeretnék amivel pl suliban ismerkedhetnék lányokkal.
2011. szept. 30. 21:33
11/16 anonim válasza:
nem a tanulás miatt.
csaj.
vans-t kérdezd majd ha beszélsz vele,ő majd elmondja:D
vagy végyfel msn-en és elmondom én:
asdexed@hotmail.com
12/16 A kérdező kommentje:
Na jó akkor nem csajozós dumákat hanem inkább tippeket kérek. Első sorban lányoktól kérdezem,hogy fő szempont,hogy magas kigyúrt legyek?
Mert én alacsony és gizda vagyok és nem is vagyok valami hiperaktív hanem inkább nyugis fajta vagyok.
2011. szept. 30. 21:48
13/16 anonim válasza:
jaértem. :D
nekem nincsenmeg vans msnen amúgy, ilyen kis nyomi vagyok :/ de felveszlek.
14/16 anonim válasza:
kérdező, amúgy én magas vékony srácokat bírom, de az alacsonyságon nem tudsz változtatni.
15/16 anonim válasza:
Szia! Tetszik a cipőd, megadod a telefonszámod ?
16/16 anonim válasza:
Szerintem kezd azzal h : SZia,hogy hívnak? akk legalább normálisnak néznek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!