Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi legyen most? HELP ME. =/

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi legyen most? HELP ME. =/

Figyelt kérdés
Szóval én egy 15 éves lány vagyok,és valamelyik nap voltam a medencében és tesom is jött és ott volt a haverja akit most látok először és nagyon jókat beszélgettünk és aranyos rendes volt hozzam és mar facebookon is chateltem vele 1x 2x .Hivjam el sétálni vagy ilyenek vagy ne nyomuljak..??? Mit tegyek??? Ja és 3évvel idősebb mint én az nem sok kor külömbség ugye?? Elöre is köszönöm.!=)
2011. júl. 18. 16:20
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Köszi
2011. júl. 18. 16:30
 2/13 anonim ***** válasza:

Első válaszoló Te milyen egy nyomi vagy-.-"

Kedves Kérdező!

Úgy érezted,hogy a srác is közeledett hozzád??Ha igen akkor az már egy jó jel.Szerintem abban semmi rossz nincsen ha elhívod sétálni,barátilag egyelőre.Persze elsűlhet rosszul is a dolog,szóval csak óvatosan.Chateljetek még párszor,aztán utána meglátod mit lép Ő.. :)

2011. júl. 18. 16:30
 3/13 A kérdező kommentje:
Köszi szépen =)!
2011. júl. 18. 16:31
 4/13 Janee_ka ***** válasza:

16:30

Te 1 öreg kis hüllye tahó vagy.

15 éves a lány...

18 évesnek nem így fog bejönni te agybeteg...

2011. júl. 18. 16:31
 5/13 anonim ***** válasza:
Agybeteg...Mért egy 18 évesnek csak úgy jöhet be egy csaj,hogy bepucsít megmutatja a bugyiját meg kirakja a melleit??gondolkozzál már Istenem...
2011. júl. 18. 16:32
 6/13 Janee_ka ***** válasza:

Ez a 21. század...

Itt az ilyen vagány csajok vágódnak be a pasiknál...

2011. júl. 18. 16:34
 7/13 A kérdező kommentje:
De o nem olyan fiu. Visszahuzodobb es nem az a nagy srac. Inkabb cuki aranyos kicsit felenk!
2011. júl. 18. 16:34
 8/13 anonim ***** válasza:
Akikre most azt írtad vagány csajok,azok inkább a könnyen kapható lányok kategóriájába tartoznak,vagy azt a látszatot keltik.15 éves a lány.Az írásából kiindulva nem ri*banc típus.És ha egy normális srácról van szó akkor lehet,hogy az jobban bejön neki,ha a lány mosolygós,kedves,viccelődik,de közben visszafogott.
2011. júl. 18. 16:36
 9/13 A kérdező kommentje:
koszi És szerintem 3év nem olyan sok én most kezdem az Egészsegügyi közép iskolát ő meg most kezdi a negyedik osztályt!
2011. júl. 18. 16:38
 10/13 anonim ***** válasza:
ha tesód csaj, akkor kérdezd meg, hogy neki bejön-e a srác, ha bátyád van, akkor nem lényeges :D szerintem beszélgess még vele párszor chaten, aztán rákérdezhetsz, de ez még korai lenne most
2011. júl. 18. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!