Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek hogyan küldjem el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogyan küldjem el úgy, hogy ne tűnjek szemétnek?

Figyelt kérdés
Tegnap egy csaj rámírt fészbukon, hogy mennyire tetszem neki, de ez visszafelé nem igazán valósul meg. Hogyan mondjam el neki finoman?
2011. júl. 18. 11:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Mondd neki, hogy meleg vagy.
2011. júl. 18. 11:45
 2/6 anonim ***** válasza:
Nagyon aranyos vagy de nem vagy az esetem baaaaaz
2011. júl. 18. 11:45
 3/6 anonim ***** válasza:
"Hogyan mondjam el neki finoman?" vegyél neki 1 csokit és mond meg neki mi a szitu
2011. júl. 18. 11:50
 4/6 anonim ***** válasza:
Első vok, tudok 1 jobbat. Mondd neki, hogy te a lányokat szereted.
2011. júl. 18. 11:51
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát szerintem ne mondj neki semmi olyat hogy "nagyon aranyos vagy,nagyon jól nézel ki de nem vagy az esetem" mert még ezt is félreértené és azt mondaná hogy ha jobban megismernétek egymást már lehet hogy megtetszene neked.Mond meg neki hogy neked ő nem jön be mert más típusu lányok az eseteid.
2011. júl. 18. 11:51
 6/6 anonim válasza:
Mond meg hogy kiskorodban molesztáltak , és nagyon hasonlit arra aki ezt csinálta veled.
2011. júl. 22. 04:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!