Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Motorral egyszerűbb csajozni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Motorral egyszerűbb csajozni?

Figyelt kérdés

Elég régóta motorozok és szinte nap mint nap valaki helyes lány ráminteget a járdáról vagy valami...szerintetek érdemes lenne megállni?

18f

2011. júl. 18. 11:07
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
0%

Attól függ. Én spec úgy tudom hogy sok férfi azért vesz motort mert merevedési zavarai vannak és abban bízik hogy a motor olyan ultra macsó kisugárzást kölcsönöz hogy a csajt nem zavarja az erekció hiányos pénisz.

Kérdésedre a válasz: korlátolt, buta lányokat könnyű felszedni motorral. Az értékesebbeknek több kell egy felszínes ,,elviszlek egy körre azt irány az ágy,,

2011. júl. 18. 15:09
 12/21 A kérdező kommentje:
Nemcélom motorral csajozni, csupán az élményeket mondtam hogy szoktak integetni és hogy ez bejön ez nekik...
2011. júl. 18. 16:35
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem kevés lány van, aki fel is szállna mögéd. De ki tudja :D Ebben nincs tapasztalatom.

De régebben még a simsonommal vittem mindig város szélén, a mezőn a lányokat (természetesen őket ismertem), ők imádták és az csak simson, ha valami nagyobb, ütősebb motorod van biztos a siker.

De azért ne ettől várd egy hosszú párkapcsolat létrejöttét.

Janó (18/F)

2011. júl. 20. 21:05
 14/21 anonim ***** válasza:

A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 15:09

Azokban a motorokban van punci mágnes :D

2011. júl. 20. 21:44
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 15:09

Elég rosszul tudod. Lehet, hogy van pár olyan pózer pénzes barom, aki azért veszi meg a csilli-villi drága motort, hogy villogjon a csajok előtt, de azért a legtöbb motoros nem ilyen. A motorozásnak teljesen más értelme van.

2011. júl. 20. 22:12
 16/21 Barlangitroll válasza:
Igen mert a nők szeretik a pénzt
2011. júl. 20. 22:14
 17/21 anonim válasza:
mert a férfiak nem:)
2011. júl. 20. 22:36
 18/21 anonim ***** válasza:
Nézd: simán megállhatsz, váltotok pár szót, akár elviszed egy körre: mindezzel is újabb ismeretségekre teszel szert és növeled az esélyét, hogy megtaláld az Igazit.
2011. júl. 20. 23:14
 19/21 anonim ***** válasza:
48%
Magában a kérdésre válaszolva: egyszerűbb, de ha egy rendes farok van a lábad között, azzal még egyszerűbb!
2011. júl. 20. 23:25
 20/21 anonim ***** válasza:
6%
Apuci vette?
2011. júl. 21. 00:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!