Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Motorral egyszerűbb csajozni?
Elég régóta motorozok és szinte nap mint nap valaki helyes lány ráminteget a járdáról vagy valami...szerintetek érdemes lenne megállni?
18f
Attól függ. Én spec úgy tudom hogy sok férfi azért vesz motort mert merevedési zavarai vannak és abban bízik hogy a motor olyan ultra macsó kisugárzást kölcsönöz hogy a csajt nem zavarja az erekció hiányos pénisz.
Kérdésedre a válasz: korlátolt, buta lányokat könnyű felszedni motorral. Az értékesebbeknek több kell egy felszínes ,,elviszlek egy körre azt irány az ágy,,
Szia!
Szerintem kevés lány van, aki fel is szállna mögéd. De ki tudja :D Ebben nincs tapasztalatom.
De régebben még a simsonommal vittem mindig város szélén, a mezőn a lányokat (természetesen őket ismertem), ők imádták és az csak simson, ha valami nagyobb, ütősebb motorod van biztos a siker.
De azért ne ettől várd egy hosszú párkapcsolat létrejöttét.
Janó (18/F)
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 15:09
Azokban a motorokban van punci mágnes :D
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 15:09
Elég rosszul tudod. Lehet, hogy van pár olyan pózer pénzes barom, aki azért veszi meg a csilli-villi drága motort, hogy villogjon a csajok előtt, de azért a legtöbb motoros nem ilyen. A motorozásnak teljesen más értelme van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!