Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi történt, mit tehetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történt, mit tehetek?

Figyelt kérdés

Tavaly nyáron egy szórakozóhelyen megismerkedtem egy fiuval, mind a ketten csak nyaraltunk, buliztunk, élveztük a nyarat. Egész este küzdenie kellett, h a végén kaphasson egy bucsucsókot, szóval azt sem mondhatnám h könnyen adtam magam, más meg főleg nem történt.Ahogy elváltunk 2 perc mulva írt, másnap egésznap smseztünk este megint találkoztunk, persze próbált rábeszélni h aludjak ott meg minden, de nem mentem ebbe bele. Utána mindketten hazamentünk, és továbbra is írt, felvett msnen, iwiwen. Mindennap beszéltünk, tök jól elvoltunk, mindig flörtöltünk, és én abszolut nem voltam tolakodó v nyomulós v akármi. Ő pesti és volt róla szó, h a barátőimmel megyünk pestre vmikor akkor is már szervezte h mi ketten miket fogunk csinálni stb. és aztán egyik napról a másikra minden kapcsolatom megszakadt vele. többé nem jött fel msnre, nem keresett telefonon mintha a föld nyelte volna el. oké nyilvánvalóan letiltott. ezerszer végigolvastam az összes beszélgetésünket és mindig ő volt az aki jooobban akart ugy mindent és egyszerűen értetlenül állok a történtek előtt... persze legyintettem h hát akkor így járt nemis tudja mit hagyott ki. Lassan egy éve történt de ezt a kis futókalandot azt a két gyönyörű estét vele nem tudom elfelejteni...de miéért? veletek volt már ilyen? Fiuk, ti csináltatok már lánnyal ilyet? ha igen mi volt az oka? nem tudom miben hibáztam

Bocsi h ilyen hosszu, de nem tudtam volna két modatban összefoglalni.

2009. ápr. 2. 11:20
 1/10 anonim ***** válasza:
92%
Túl sokáig húztad és nem kapott semmit. Sajnos, talált valaki mást.
2009. ápr. 2. 11:27
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én lány vagyok, de azért válaszolok. Nekem is jelenleg hasonló esetem van, annyiban más, hogy én látom őt nap mint nap, és egyik napról a másikra változott meg, lett velem ellenségem, pedig semmit nem tettem. Én úgy vagyok vele, hogy hagyom most, csináljon amit akar, én sem voltam nyomulós, csak kedves, sosem volt velem semmi baja korábban. De figyi! Nincs jelenleg más aki elvonja a figyelmed? Párod, vagy bárki? És a másik hogy ne fuss olyan szekér után ami nem vesz fel bármi okból kifolyólag. Igazad van, ez az ő butasága, de hogy miért történt, arra úgyis csak ő tudja a választ. Én a helyedben ha megvan a száma, vagy bármi elérhetősége, (nem msn) pl. email, felhívnám, vagy írnék neki hogy ennyit megérdemelsz, hogy tudjad miért történt ez. Úgyis csak ő fog tudni erre válaszolni, tehát ha kíváncsi vagy ez az egy utad van, más nincs, más nem tud róla úgy sem. Hívd fel, rejtett számról vagy ismeretlenről. Vagy ha tudod ki a legjobb barátja, őt is megkeresheted ezzel akár iwiwen hogy segítsen. Sok szerencsét, bár mondom éna a helyedbe megpróbálnám szép lassan elnyomni a kíváncsiságomat és elfelejteni.

2009. ápr. 2. 11:34
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
egyet értek az előttem szólóval! Manapság ha túl sokat váratsz egy pasit akkor előbb utóbb keres egy olyat akiért nem kell küzdeni, és hidd el egyre több az ilyen csaj.
2009. ápr. 2. 11:36
 4/10 A kérdező kommentje:
Dee neem. Nem húztam az agyát meg nem várattam sokáig. Mert msnen beszélgettünk olyan dolgokról h amikor találkozunk akkor kettesben fogunk dvd-zni náluk az ágyában stb... és gondoltam h annak ellenére h nem tudunk akkor találkozni amikor éppen kedvünk tartja, ez talán fenn tartja az érdeklődést irántam. Aztán arra is gondoltam h talán a távolság a probléma, de akkor meg felmerül a kérdés h melyik fiú nem akar egy lányt akivel csak alkalmanként találkozhat és jól érezheti magát vele?!
2009. ápr. 2. 11:43
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
hát Balatoni gyerekként mondom hogy a nyár a szüret ideje minden hétvége siófok parti csajok ugyhogy tudom miről beszélsz főleg ha az ember talál egy télleg szuperdögös csajt és ráadásul még nem is egy hülyeliba....csak egy bibi van...én Siófokő ő Románia... és még vagy tucat ilyen nyári kaladom volt ahol sajnos a távolság nagy úr...de hiába ezt kell szeretni jön a következő
2009. ápr. 2. 11:49
 6/10 anonim ***** válasza:
66%
Én nem keresném, egyértelmű, hogy nem kellesz neki. Legyen tartásod, ne fuss utána! Nem te vagy a hibás!!!
2009. ápr. 2. 12:31
 7/10 anonim ***** válasza:
83%
nekem is volt hasonló.. naoygn sokat beszélgettünk, aztán egiyk napról másikra telejsen eltűnt, aztán rá évekre megjelent.. és tudod miért tűnt el? mert barátnője lett.. és mikor összevesztek, vagy talán szét is mentek, akkor beszéltem vele újra. 1x. azóta megint eltűnt. gondolom kibékültek!
2009. ápr. 2. 14:20
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek a válaszait :)

Egyértelmű, hogy nem futok utána, nem fogok neki írni, keresni. Akkor sem tettem. Most főleg nem fogom. Csak...szar érzés :( Ja és tegyük hozzá, h iwiwen azért "követem" az életét és azóta is egyedülálló szóval...az kizárva h vmi komoly kapcsolata lett volna/lenne. Na mind1, szóval köszönöm :)

2009. ápr. 2. 14:30
 9/10 anonim ***** válasza:
csak azt érteneém mért kell leponotzni egy normális választ. hihetetlen mik vannak ezen az oldalon. direkt nem kik. SZÁNALOM!
2009. ápr. 3. 13:05
 10/10 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztam le senkit :$
2009. ápr. 3. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!