Történt már veletek olyan h beléptetek egy oldalra, előjött egy reklám, hogy nyerjen Ön is iPhodot vagy iPhonet, felíratkoztatok és utánna folyamatosan PUSH üzeneteket kaptatok, ami természetesen pénzbe kerül. Mit tehetek, hogy ne kapjak több sms-t?
hát odáig megtörtént, hogy kitöltöttem vmit, aztán elolvastam a kisbetűs részut és oda volt írva hogy sms-enkén nemtom hányszáz forintot levonnak, azt nem küldtem el nekik semmit.
az a gáz, hogy ha bunkó lennék, idegenek telefonszámát beleírhatnám, azt azoktól vonnák le indokolatlanul a pénzt
Egyébként tényleg elgondolkodtató ez az eljárás, ahogy kopaszmalacka írja, mert semmi sem garantálja, hogy az űrlapot az töltötte ki, akié a telefonszám. Sem aláírás, sem hivatalos pecsét, tanúk, semmi. Ennyi erővel az ilyen spam szolgáltató hasra ütve is küldözgethetne idegen telefonszámokra emelt díjas SMS-t.
A már más dolog ugye, hogy az ember jobbára csak a barátai adatait és telefonszámait tudja, a haragosaiét nem, a barátainak pedig nem szán ilyen kibaxást.
Igen minden nap van ilyen, de feketén-fehéren leírják hogy mennyibe kerül az sms-ek fogadása.
Kérdezem én ki az a hülye aki ezután feliratkozik rá?
Én nem reklamálnák a helyedben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!