Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar minden fiú csak megdugni?!
mert:
a.) ribanc vagy
b.) annak tetteted magad
Hagyjátok már szegény lányt..komolyan már mindenkit leribancoznak ebben a retek világbnan..relatív mit nevezünk ribancnak..de sztem nem ezt..amugy én is lány vagyok..17 éves, és tökéletesen átérzem a helyzetet..nem tudom de én is ezen gondolkoztam el, miért van ez..
de sztem az a dal rólunk szól:
húúú lányok, nagy probléma!
AZÉRT AKAR TITEKET MINDEN FIÚ MEGDUGNI MERT AZOKAT A FIÚKAT VESZITEK ÉSZRE!
megfejtettem az év kérdését ide a bankot...
nem igaz! nem minden lány lotyó, vannak olyanok is akik nem!
de figyelj már ide. sokszor van ilyen kérdés, hogy miért akarnak csak megdugni, miért csak arra kellek stb... egyszer volt egy tök szép 23 éves lány aki még képet is tett fel és panaszkodott hogy mindig csak arra kell. akár hiszed akár nem ezt nem bírom felfogni!! ismerek egy csomó értelmes srácot van aki átlagos van amelyik még jóképű is, és nem csak dugni akarnak! na már most akkor milyen fa*szfejekkel kerülnek össze azok a lányok akiket csak dugni akarnak? tényleg nem értem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!