Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért akar minden fiú csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar minden fiú csak megdugni?!

Figyelt kérdés
Bármilyen fiút megismerek, már az első nap vagy találkán meg akar dugni. Miért lehet ez? Még szűz vagyok. Lehet, hogy azért van mert sok fiú barátom van és ebből azt hiszik, hogy könnyűvérű vagyok? De egy teljesen ismeretlen fiú(aki nem ismeri a baráti körömet, a sulimat semmit) is így van ezzel. Beismerem, hogy szoktam kötekedni velük, de ők ezt is szexuális felhívásnak veszik? Köszi a válaszokat.
2011. júl. 18. 00:27
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
Azé mertjó csaj vagy :D
2011. júl. 20. 16:46
 32/43 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok ezzel. Egyszerűen nem találok olyan pasit aki nem csak lefeküdni szeretne velem... És én már 19 vagyok. Eddig 1 komolyabb barátom volt a végén kiderült ő is csak azért volt velem.
2011. júl. 20. 17:55
 33/43 anonim ***** válasza:
24%

mert:

a.) ribanc vagy

b.) annak tetteted magad

2011. júl. 20. 17:58
 34/43 anonim ***** válasza:
0%
de nézd meg hogy visszapofázik a kedves kérdező. most szádbaverik azt ennyi. egy év múlva majd térden könyörögsz nekik hogy még 1x vagy izé éérteD?
2011. júl. 20. 18:07
 35/43 anonim ***** válasza:
100%

Hagyjátok már szegény lányt..komolyan már mindenkit leribancoznak ebben a retek világbnan..relatív mit nevezünk ribancnak..de sztem nem ezt..amugy én is lány vagyok..17 éves, és tökéletesen átérzem a helyzetet..nem tudom de én is ezen gondolkoztam el, miért van ez..

de sztem az a dal rólunk szól:

http://www.youtube.com/watch?v=YKllDmxOZH8

2011. júl. 20. 19:42
 36/43 anonim ***** válasza:
0%
KI A F ASZT érdekel a rinyálásod. a nyálas klippedet meg vidd a francba 16/f
2011. júl. 20. 19:44
 37/43 anonim ***** válasza:
0%

húúú lányok, nagy probléma!

AZÉRT AKAR TITEKET MINDEN FIÚ MEGDUGNI MERT AZOKAT A FIÚKAT VESZITEK ÉSZRE!

megfejtettem az év kérdését ide a bankot...

2011. júl. 20. 19:55
 38/43 anonim ***** válasza:
0%
igen így van. 19:44-es voltam 16/f
2011. júl. 20. 19:56
 39/43 anonim ***** válasza:
...-.- hu te aztán megfejtettél mindent..amugy ezekkel a válaszokkal csak magatokat írjátok le..persze minden lány ribanc, de akkor meg minden pasi fasz..ennyi
2011. júl. 20. 20:17
 40/43 anonim ***** válasza:

nem igaz! nem minden lány lotyó, vannak olyanok is akik nem!

de figyelj már ide. sokszor van ilyen kérdés, hogy miért akarnak csak megdugni, miért csak arra kellek stb... egyszer volt egy tök szép 23 éves lány aki még képet is tett fel és panaszkodott hogy mindig csak arra kell. akár hiszed akár nem ezt nem bírom felfogni!! ismerek egy csomó értelmes srácot van aki átlagos van amelyik még jóképű is, és nem csak dugni akarnak! na már most akkor milyen fa*szfejekkel kerülnek össze azok a lányok akiket csak dugni akarnak? tényleg nem értem...

2011. júl. 20. 20:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!