Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért akar minden fiú csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar minden fiú csak megdugni?!

Figyelt kérdés
Bármilyen fiút megismerek, már az első nap vagy találkán meg akar dugni. Miért lehet ez? Még szűz vagyok. Lehet, hogy azért van mert sok fiú barátom van és ebből azt hiszik, hogy könnyűvérű vagyok? De egy teljesen ismeretlen fiú(aki nem ismeri a baráti körömet, a sulimat semmit) is így van ezzel. Beismerem, hogy szoktam kötekedni velük, de ők ezt is szexuális felhívásnak veszik? Köszi a válaszokat.
2011. júl. 18. 00:27
1 2 3 4 5
 21/43 Smartguy86 ***** válasza:
100%

Az normális, hogy meg akarnak dugni. Dolgoznak a hormonok! De nem az ő dolguk lassítani, hanem a tiéd! Ha te nem akarod, akkor visszautasítod. Ennyi! Ismerkedj más társaságokkal is, mert sejtem, hogy akik neked bejönnek, azok ilyen cicafiúk, akik SZERINTED dekoratívak, meg divatmajmok, de igazából ezek a sablon palik semmire se jók.

Inkább ismerkedj olyan fiúkkal, akiknek nem a hajformájuk a mindenük, hanem néha azért értelmesen beszélgetni is szeretnek.

2011. júl. 18. 07:50
 22/43 anonim ***** válasza:
24%
Lehet h úgy nézel ki, úgy öltözködsz, úgy viselkedsz, mint egy ribanc, aki csak arra jó.
2011. júl. 18. 08:31
 23/43 jin ***** válasza:

KULDJ KèPET èS MI MEGSZAKèRTJUK

hogy jol nèzel e ki!!!

:D

2011. júl. 18. 09:32
 24/43 anonim ***** válasza:
ha értelmes emberekkel ismerkednél akkor ők nem az első napon szeretnének megdu*gni, bár előtt-utóbb azért ők is.
2011. júl. 18. 14:43
 25/43 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy dolgoznak a hormonok meg blablabla. :D Lehetséges hogy csak ezért, de minden fiú?

Amúgy nem öltözök k*vásan áltagos farmer-pólós lány vagyok nincs mély dekoltázs semmi ilyesmi. A viselkedésem se ilyen, nem vagyok kihívó, nincs nagy szám csak ha a barátaimmal vagyok. A kinézetemet képzeljétek el :D mert képet nem küldök senkinek. Hosszú szőke haj, szürke szemek, átlagos testalkat. :D Innentől ki mit képzel az a maga dolga. :)

2011. júl. 18. 17:17
 26/43 anonim ***** válasza:
akik kapásból le akarnak fektetni ők sok lánynál próbálkoznak amíg össze nem jön. egy teljesen átlagos lány is sok ilyennel találkozik azért mert belekerül a szórásba.
2011. júl. 18. 17:24
 27/43 anonim ***** válasza:
0%
Mert másra nem vagy jó!
2011. júl. 20. 16:29
 28/43 anonim ***** válasza:
Én nem akarnálak megdugni. Nem lennél elég jó.
2011. júl. 20. 16:33
 29/43 perky pug ***** válasza:
Egyszerűen csak azért mert egy kis szűz kurv4 vagy.Ők pedig teljesen jogosan gondolják azt hogy te csak arra vagy jó.Talán próbálj meg felnőni és akkor nem lesz ilyen problémád.
2011. júl. 20. 16:36
 30/43 A kérdező kommentje:

Utolsó háromnak: bekaphatjátok! Nem ismertek, úgyhogy ne szóljatok be!

A többieknek köszi a válaszokat, sokat segítettetek. (:

2011. júl. 20. 16:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!