Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért akar minden fiú csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar minden fiú csak megdugni?!

Figyelt kérdés
Bármilyen fiút megismerek, már az első nap vagy találkán meg akar dugni. Miért lehet ez? Még szűz vagyok. Lehet, hogy azért van mert sok fiú barátom van és ebből azt hiszik, hogy könnyűvérű vagyok? De egy teljesen ismeretlen fiú(aki nem ismeri a baráti körömet, a sulimat semmit) is így van ezzel. Beismerem, hogy szoktam kötekedni velük, de ők ezt is szexuális felhívásnak veszik? Köszi a válaszokat.
2011. júl. 18. 00:27
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
45%

@ 00:36

az ilyenektől hányok.

(első voltam)

2011. júl. 18. 00:43
 12/43 anonim ***** válasza:
44%

Mivel eleve gyökér a kérdésed, csak megoldást próbáltam adni.

Tényleg azt akarod tudni, miért akar minden fiú megdugni? Esetleg azért, mert jól nézhetsz ki, és a korosztályodnak van egy olyan jellegzetessége, hogy szexuálisan túlfűtött. Azaz: minden lefogadható kinézetű nőt megdugnának, ha tehetnék. Ne izgulj ennek semmi köze a baráti körödhöz, vagy hogy annyira erotikus a lenne kisugárzásod. Ezért.

A jó paraszt.

2011. júl. 18. 00:51
 13/43 anonim ***** válasza:
100%

Szóval,szerintem néha azért erősebben egy két ilyen közeledésre,mondatra vágj vissza.

Ha kell gorombán.

Ha megsértődik,akkor mondd,hogy ezzel azért figyeljen,majd ennek híre megy,hogy nem vagy ilyen.

A másik,pedig csináld,azt,hogy ha egy fiú nem akar leállni,akkor olvass be neki,hogy "Azt képzeled,hogy rib.nc vagyok?"-és tényleg legyél mérges,és hasonló mondatokat mondj,és rögtön visszavesz,és ennek is híre megy.

Amúgy lehet te nem vagy ilyen,de sajnos nem sajnos,néha jó néha rossz,a legtöbb lánynak nem kell sok kört fizetni egy buliban,hogy azt csináljunk vele amit akarunk.

Főleg amikor a 14-15 évesek próbálnak villogni..

Isten áldja az összes lányt aki nem könnyűvérű,nem k.rva,nem is szűzk.rva.

Mivel presszónk van,emellett egyik ősöm "kisfőnök" egy discoban,rengeteget vagyok én is pultban,és komolyan szörnyű amit a lányok leművelnek.

Sokszor amit a pultnál egymásnak beszélnek,és fél füllel meghallok,nekem kavarog a gyomrom.

Lényegben a lényeg,legyél kicsit tököscsaj,szorongasd meg a töküket néha(persze idézőjelesen),sokkal többre fognak tartani,ha határozottan visszaszólsz,mintha beállsz a sorba.

Jó éjt.

Geri.

18

2011. júl. 18. 00:56
 14/43 A kérdező kommentje:

Kedves Paraszt! köszi a felvilágosítást, így már érthetőbb, amit mondani akartál az előző komiddal.

Geri az a baj ezzel, hogy bármit mondok néha a tiednél is durvábban fogalmazok akkor se hagyják abba. Nem szeretnék senki szemében k*rvának tűnni, hisz nem vagyok az, és nem is leszek. Bulikban pedig már komolyan én szégyellem magam néhány kis p*csa miatt. Ezért is vagyok inkább a beülős fajta, mint a bulizós. De azért köszi a választ (:

És jó éjt mindenkinek! :)

2011. júl. 18. 01:16
 15/43 anonim ***** válasza:
49%

mert nem ismersz engem xd

f17

2011. júl. 18. 01:21
 16/43 anonim ***** válasza:
61%

Baráti társaság váltása,új barátok szerzése?

Durván hangzik,viszont ha megismersz 1 olyan lányt,fiút,aki azokat az értékrendeket vallja,amiket te,és azt hiszem én.

Szóval egy csaj ne r.banckodjon,az lehet jót tenne neked.

Mivel ha 1 társaságban mozogsz csak,lehet,hogy oltári szerencsétlen vagy(bocsi,ha ezzel sértelek),és mindig kifogod a p.csarcúakat.

Nagyobb társaságban,azt is megteheted,hogy ha valamelyik fiú próbálkozik nálad mondjuk mindenki előtt mondatokban,akkor szólj erősen vissza,ahogy csak bírsz.

2 dolog:1.a legnagyobb arcúnak szólj be.2.Annyira,hogy a többinek elmenjen a kedve ettől.Szóval mondhatod,hogy az ágyban kevés lenne,vagy hogy sajnálod az ajnyát,hogy gyereket várt,és ilyen patkány jött..

Bár az a gond,hogy nem tudom,hogy milyen helyeken fordul elő ez legtöbbször.

Ha nagyon nem tudsz vele mit kezdeni,vagy csak adjak egy két tippet konkrét sztorikról dobj egy üzit.

Geri.

2011. júl. 18. 01:34
 17/43 anonim ***** válasza:
78%

Lehet hogy "dogosen" oltozkodsz, vagy nagyon szep vagy, vagy mindketto. :)

Ha kuldenel kepet tobbet tudnek mondani.

2011. júl. 18. 01:43
 18/43 anonim ***** válasza:
30%
Szerintem attól még hogy meg akar dugni nem feltétlen CSAK meg akar dugni mert akármilyen nehéz is felfogni ezt egy nőnek (amit már jó lenne ha megértenétek) A fiúnak egy kapcsolat a szexen alapul persze mellette nagyon szerethet is és mindent megtenne érted . de akkor is a fiuk sokkal inkább a szexet helyezik a középpontba mint a nők. És most erre lehet hogy azt irod hogy az összes pasi egy szemét meg ilyenek de ez akkor is igyvan . hozzátenném hogy ti meg inkább pénz központuak vagytok .. elvárjátok hogy a pasi elvigyen étterembe , moziba és ő fizessen mindent és ezt a fiuk meg is teszik akkor meg igazán megkaphatná azt jutalmul hogy megdughat ...
2011. júl. 18. 02:36
 19/43 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok : 20/f
2011. júl. 18. 02:37
 20/43 A kérdező kommentje:

Nos,köszi a válaszokat. :) Igazából a haveri társaságomban is ugyanolyan értékrendű emberek vannak mint én. Csak többségében fiúk. Persze vannak lányok is, de ők se r.bancok, sőt némelyiknek most van az első barátja. A kinézetemről csak annyit: én nem tartom magam olyan szépnek/dögösnek blablabla... mások viszont igen. Legalábbis ezt mondják:D

Ja, és nem vagyok pénzközpontú. Utálom, mikor mindent a pasi fizet. Bűntudatom van miatta. :) Amúgy lehet, hogy a fiúknak több szex kell, meg hogy ezen alapul minden náluk, de már az első alkalomnál, és akár 2 órás ismeretség után is?!

2011. júl. 18. 07:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!