Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, ti szeretitek ezt?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti szeretitek ezt? (lennt a többi)

Figyelt kérdés
Fiúk, ti szeretitek ha a barátnőtök sokszor bújik oda hozzátok, ölelget, és mondja hogy szeret, vagy inkább visszataszítónak találjátok?? kort is írjatok.
2011. júl. 17. 23:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
hát petsze h szeretjük *-*
2011. júl. 17. 23:37
 12/13 anonim ***** válasza:
nekem mindig irányította a kezem arra fele, amerre akarta hogy simogattam. édes volt 
2011. júl. 17. 23:43
 13/13 anonim ***** válasza:
drága.írhatnálegy privi üzit. Nekem pont ilyen elképzeléseim vannak egy lányról,ilyenre vágyom. Most képzelhettek perverz,beképzelt embernek pedig bizony nem vagyok az.Egy viszahúzódó, csöndes, szeretetre éhes fiú vagyok. Most kivételesen azért voltam ilyen konkrét, és rámenős, mert ha eddig sehogy sem jött össze, majd most ezt is kipróbálom, ha közlöm mit akarok, mi történik. (18F)
2011. júl. 18. 03:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!