Megvetitek/Szeretitek a Rappereket/Hip-Hoposokat? Többi lennt
látom yoofej vagy ;)
Kár h nem minden embernek ez a véleménye és az Emo meg az ilyen stílusok akarják a világot "meghódítani"...:D:P
Na mindegy úgysem sikerül..Hip-Hop 4eva ;)
Én minden zenét meghallgatok. De a rapet azért szeretem, mert egy őszinte véleményt foglal össze. Szerintem egy jó dolog.
Amúgy a "muszály"-t még mindig muszájnak kell írni :D
én szeretem a rap-et/hiphop-ot, sőt csakazt hallgatok.
nemöltözködök ugyan rappernek, se hiphop-osnak, mivel nemszeretem azt amikor valaki teljesen azonosul a zenéjével. nameghát 24 vagyok, és lány is, nemis állna jól a dolog :D
igaz én ezt a divathiphop-ot nemannyira bírom, ilyen usher, meg társait.
DehoGY vetem. Utálom, és elítélem az ilyet. És ugyanúgy így vagyok az emókkal, és minden más stílusirányzatú emberrel. Ha ő úgy érzi jól magát, akkor ámen. Ki vagyok én, hogy bárkit elítéljek? Legalább ők felvállalják magukat. És mindezt úgy írtam, hogy én nem vagyok se rapper, se hip-hopos, se semmi más. :)
L/15
Kösszi h normálisan tudtatok válaszolni :D:P
Hát én nem azért imádom a hiphopot mert divat,bár úgy öltözöm,de mégis a zene el szeretne vmit mondani...
Vidám leszek tőle,és egy nap egy yoo hip-hop/rap számot akár megtudnék 100× is hallgatni ;)
Lány létemre régebben fiú ruhákba járkáltam tiszta rapper kinézetem volt. Imádtam, evvel éltem!
Ez egy őszinte műfaj, ami megtanít az életre! Mert szinte a legtöbb szám a kemény életről szól és hogy mindenért meg kel dolgozni, meg persze a csajozás stb.. De azt már mellékesnek vélem..
Most már azért moderáltam magamon nem így öltözködök, de a rap mindig is a szívemhez közel lesz!
nem szeretem, de nem is ítélem el az embereket, akik ilyet hallgatnak
én sem szeretem, ha leszólják a zenei ízlésemet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!