Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Megvetitek/Szeretitek a...

Megvetitek/Szeretitek a Rappereket/Hip-Hoposokat? Többi lennt

Figyelt kérdés
Ha nem/igen akkor miért?
2009. nov. 13. 16:48
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
mármint a zenét nem szeretem
2009. nov. 13. 18:40
 12/22 anonim ***** válasza:
90%

Már kinőttem a rapperesdiből. Azt hiszem jól is tettem, a legtöbb rapper beképzelt vagy bunkó, meg olyan laza hogy az már röhejes és észre sem veszik magukat, azt hiszik ez a lényege a stílusnak.

Senki ne vegye magára, én csak ilyenekkel találkoztam... aztán lehet van normális is. De azt én nem tudom.

25L

2009. nov. 13. 19:13
 13/22 A kérdező kommentje:

Szerintem nem mindenkire igaz.

Én is hip-hopot hallgatok,és tiszta olyan a stílusom,úgy is öltözködöm,yoo laza is vok :D:P de nem vagyok bunkó...

csak azzal aki megérdemli,és ha bántanak akkor megvédem magam.

Szerintem ez nem úgy megy h egy kalap alá vesszük :)

Köszi a Válaszokat

2009. nov. 13. 19:27
 14/22 anonim ***** válasza:
Amíg nekem nem fikázzák a zenei világomat (rock, alternatív) addig nincs velük bajom, leszarom őket.
2009. nov. 14. 00:32
 15/22 anonim ***** válasza:
hip-hop a legjobb=)de nem mindegy h milyen hip-hop,mert vannak bénák
2009. nov. 14. 01:53
 16/22 A kérdező kommentje:

naja-naja :D

Alap h minőségiiii :D:):)

2009. nov. 14. 08:37
 17/22 anonim ***** válasza:

imádom a hip-hopot :D régebben így is öltöztem, most már inkább "RnB"-sen tolom, ha lehet így mondani :D

zenébe csak csak ilyeneket hallgatok, elsősorban R&B, Hip-Hop, Rap, Soul, legjobbak ;)

2009. nov. 14. 16:24
 18/22 A kérdező kommentje:

akkor yoovagy :D:P

Látom vannak még yook ezen a világon (H)

2009. nov. 14. 16:34
 19/22 anonim ***** válasza:
Én igazábol nagyon nem szeretem a reppet... 2pac még úgyahogy jó. Igazábol addig nincs velük semmi gáz, amig ők nem kezdenek el engem leoltani, hogy hogy nézek ki és milyen zenét hallgatok... :S Nincs jogom elitélni senkit, ha neki ez tetszik hallgassa...
2009. nov. 14. 16:36
 20/22 anonim ***** válasza:
Én nagyon szeretem a rap zenét, és a képviselőit ism ismerek is pár magyar rappert és nagyon emberiek. Én totál nem öltözködök rapperként inkább nőcis ruhákat hordok, peedig szinte csak rappet hallgatok.
2009. nov. 14. 17:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!