Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok. Egy előadáson egy újságíró felfigyelt rám, és másnapra kideritette minden elérhetőségemet. E-mailokkalhalmoz el szinte minden nap kapok tőle egy hektár levelet. Csak,hogy ő 35 éves én meg ahogy írtam 16. Nem molesztál vagy ilyesmi, tök szép dolgokat ír, de akar találkozni velem. Folyamatosan hazugságokat adok be neki,hogy miért nincs időm. Mondta,hogy ha kellemetlen nekem ez a helyzet mondjam meg és nem ír többet, elfelejt, de valahogy sajnálom. Nem gondoltam volna,hogy ilyen mély nyomot hagyok benne. MIt tegyek?2011. júl. 17. 17:42
1/6 anonim válasza:
Kérdezd meg, hogy pontosan miért is akar találkozni, aztán ha olyan, hogy tettszesz neki stb, akkor add be neki, hogy ez a 19 év korkülönbség nagyon sok, és hogy "sajnálod" de nem.
2/6 FAKhelper válasza:
Küldd el a f@szba a pedofil állatját. Még te sajnálod?:D
Vagy a másik lehetőség, h találkozz vele és dugjatok egy hatalmasat.
3/6 anonim válasza:
Egyszerű. Van barátod és kérd meg, hogy ne zavarjon, mert ez neked kellemetlen.
4/6 anonim válasza:
Ne sajnáld!Írd meg neki,hogy nem akarsz vele találkozni és nem akarsz tőle semmit.Szerintem nem örülnél neki,ha egy pedofil molesztálna.Ha továbbra sem hagy békén,szólj a szüleidnek.
5/6 anonim válasza:
Megmondod neki, hogy sajnálod, de nem akarsz semmit tőle. Esetleg ha sajnálod azt mondod van már barátod. Más nem nagyon jöhet szóba.
6/6 anonim válasza:
jah, tudom hogy ilyet milyen nehéz megmondani, de ha csak szivatod azzal jobban megbántod, hidd el...
mondd el neki mit érzel..
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!