Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy közeledjek felé?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy közeledjek felé?

Figyelt kérdés
14 éves lány vok, és nagyon tetszik egy fiú már 3 éve. A fiú 3 évvel idősebb. Azt mondják a barátnőim h próbáljak vele beszélgetni, de nem merek hozzá odamenni. Mit csináljak? köszi a válaszokat^^
2011. júl. 17. 11:54
 1/8 anonim válasza:
Igazuk van,tényleg próbálj meg vele beszélgetni.Ha nem mersz odamenni hozzá,akkor először közösségi oldalakon keresztül próbálkozz.És ha már ott megy a beszélgetés,akkor lehet személyesen is találkozni.Sok sikert!
2011. júl. 17. 12:07
 2/8 anonim ***** válasza:

te is hozz nekem 1 pizzát :)

nem szpom be h 1 17 éves pasi majd beléd esik v is lehet beléd fog esni csak nem úgy ahogy azt te szeretnéd :) majd 2 év múlva tessék pasizni akkor már nem veszel majd be minden hülyeséget amivel szédítenek

de mivel tudom h úgy is bszol megfogadni az értelmes tanácsot [mint mindenki más csak tudnám akk miért kérdezik] ezért: úgy közelíts hozzá h : 1et jobbal 1et ballal .. nem nagy feladat úgy 2 évesen már tudtad :)

19F

2011. júl. 17. 12:07
 3/8 A kérdező kommentje:

köszi az elsőnek :) ott tartok h köszönök neki és ő is visszaköszön, egyébként táborból ismerem.

a második, pedig fogalmam sincs h miért oltott le ennyire. nem lefeküdni szeretnék a fiúval, csak "barátkozni" de mindegy az elsőnek meg még egyszer köszönöm :)

2011. júl. 17. 12:13
 4/8 A kérdező kommentje:
meg táborban sokat dumálunk meg minden, csak suliban már nem annyira :(
2011. júl. 17. 12:15
 5/8 anonim válasza:
Első vagyok.Nagyon szívesen. Ha a táborban beszélgettetek,akkor a suliban miért nem?
2011. júl. 17. 12:31
 6/8 anonim ***** válasza:
szerintem a másodiknak van igaza én 17 vagyok van egy csaj 15 lesz és ő nekem mégis tetszik pedig még nem is ismerem, úgyhogy nincs igaza, és a kérdezőnek én azt tanácsolom, hogy vetesse észre magát vele, pl. szemezzen és akkor a csávó megtudja az érzését és akkor vagy lép a csávó, vagy lépj te
2011. júl. 17. 13:04
 7/8 A kérdező kommentje:
hát talán azért, mert táborba 10 napig minden nap láttuk egymást és dumáltunk meg minden, a suliban meg hát... mindenki rohan. :(
2011. júl. 17. 17:36
 8/8 A kérdező kommentje:
köszi a választ a 13:04-nek. én is szurkolok neked h összejöjj a lánnyal! :) és szerinted h szemezzek vele, h ne legyek se túl nyomulós, de azért vegye a lapot, szegény áldozatom :)
2011. júl. 17. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!