Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit vegyek egy lánynak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vegyek egy lánynak az első randira?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 1. 19:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

15/L vagyok és szerintem első randi még arrol szól hogy lesz e második hogy tetszetek e egymásnak annyira h még egy randi legyen ha

NEM: akkor vettél neki valamit amitől ő teljesen zavarba fog jönni ami nem feltétlen jó:S és lehet hogy a msáodik randi az már csak ilyen hát ha már vett valamit akkor mért ne.

ha lesz 2. randi akkor: akkor vihetsz neki vmit de szerintem még akkor se kell!

nem tudom de én nem azért randizok egy sráccalmert kapok valamit sőt engem zavarba is hozna szerintem 1 meghívás egy fagyira(nem ilyen időbe)de forrócsoki ilyesmi szerintem ez jobb mint egy virág na persze ha lesz több randi akkor persze vmit vihetsz bár ne azt h minden randira valami .!

max a másodikon.

De én így gondolkozok de nem tudom más hogy van vele .

am én imádom a romantikus randikat tehát nem az ajándék ellen vagyok hanem szerintem az első randi nem erről szól!!

2009. ápr. 1. 21:04
 12/15 anonim ***** válasza:
Semmit. Nem akarod őt megvenni. Vidd el magadat, az épp elég kell legyen.
2009. ápr. 4. 00:23
 13/15 anonim ***** válasza:
es mindezek mellett, egy kis szerencsével, a csajnak végig cipelnie kell azt a rohadt virágot
2009. ápr. 7. 05:40
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Virágot ne attól le fog pusztulni nyálasnak fog nézni!!!
2009. ápr. 10. 15:42
 15/15 anonim válasza:
Az elöttem lévőkkel vagyok. Semmit, bár barátom csinálja azt hogy egy szál virágot tesz a lány hajában úgy hogy ő ne vegye észre, és mer többször sikerült neki, ebben az a jó hogy nincs az a zavarba jövés ami az átadás pillanatában van, és van hogy csak otthon veszi észre és ez egy kicsit nyomatékosítja a fiú érzelmeit, és szerintem csokit nem érdemes venni, mert lehet hogy fogyózik a csaj és akkor nem szívesen eszik csokit :P
2010. ápr. 6. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!