Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 14-17 éves fiúk miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14-17 éves fiúk miért nem tudják értékelni az olyan lányokat akik nem partypi__ák?

Figyelt kérdés

észrevétel... :)

köszönöm a válaszokat.

2011. júl. 15. 23:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
es nem az a szoveg a fiuknal h osszejovok egy csajjal hanem az h megbaxok egy csajt
2011. júl. 16. 00:00
 12/19 anonim ***** válasza:

A válasz írója 60%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:29

nem, nem volt se izmos, se túl helyes :) nem is volt előttem barátnője csak 1 kb. 2 hétig.. és most ez rájött hogy ő kidob ezért :)

2011. júl. 16. 00:12
 13/19 anonim ***** válasza:
Én bármit megadnék egy olyan lányért, aki nem party p'a. elmenni parkba sétálni, vagy hozzá vagy hozzám elmenni kettesben, vagy egy étterembe vacsizni, erre vágyom én.:) Általában viszont azt vettem észre, sok lány a fiútól is elvárja, hogy az legyen, szóval ez oda-vissza is igaz. Én is simán fiú ként feltehetném ezt a kérdést.
2011. júl. 16. 01:09
 14/19 anonim ***** válasza:
24%
A normálisak tudják, de a lányoknak nem normális fiú kell, hanem jóképű.
2011. júl. 16. 07:56
 15/19 anonim ***** válasza:
Utolsónál a pont! Vannak ilyenek, de nektek, csajok nem kellenek ők. Ennyi.
2011. júl. 16. 08:54
 16/19 anonim ***** válasza:

"a lányoknak nem normális fiú kell, hanem jóképű."

Mert egy normális fiú, nem lehet jóképű??

meg is fordíthatjuk a mondatot: a fiúknak nem normális lány kell, hanem csinos... Akkor nálatok azt jelenti a normális lány, hogy nem csinos??? Szóval ha valaki csinos, már nem lehet normális? / Ha valaki normális, már nem lehet csinos?

Ezt hogy találtad így ki?? Vagy csak magadból indulsz ki?

Amúgy ne mondjátok fiúk, hogy nektek nem számít a külső!! -.-"

2011. júl. 16. 14:57
 17/19 anonim ***** válasza:
ja.. mondjuk csinos helyett mondhatnánk a szépet is. de úgy is jó:)
2011. júl. 16. 15:47
 18/19 anonim ***** válasza:
Lehet egyszerre normális és jóképű is vki, de az ritka. Aki jóképű, az úgyis válogathat a csajok között, nincs szüksége rá, h normális legyen. Sőt, igazából egyáltalán nem számít nektek, h egy férfi normális legyen, mert ha jóképű, akkor már normálisnak látjátok akkor is, ha egy bunkó paraszt.
2011. júl. 16. 21:01
 19/19 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. és elnézést.. bocsánatot kérek akik nem ilyenek az általánosítás miatt. itt a végére picit eltértetek a témától, de egyébként ez is érdekes felvetés. :)
2011. júl. 17. 00:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!