Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 14-17 éves fiúk miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14-17 éves fiúk miért nem tudják értékelni az olyan lányokat akik nem partypi__ák?

Figyelt kérdés

észrevétel... :)

köszönöm a válaszokat.

2011. júl. 15. 23:20
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

most biztos itt fogják mondani hogy jajj ez nem igaz de az az igazság hogy az én barátom engem pont azért dobott ki (9 hónap után) mert ő smárolni meg kavarni akar másokkal :)))))))))))))) tehát csak többet ér neki pár partyp.icsa mint én...

ennyit a fiúkról... nem is kezdek 18nál fiatalabbal

17/L

2011. júl. 15. 23:22
 2/19 anonim ***** válasza:

Én csak azokat tudom értékelni akik nem azok. Őket egy kanál vízbe bele tudnám fojtani. Hogy lehet annyira idiótának lenni 14 évesen ???

16/F

2011. júl. 15. 23:22
 3/19 anonim ***** válasza:
én tudnám...de mindegyikük egy pi_a.
2011. júl. 15. 23:23
 4/19 anonim ***** válasza:

Én csak azokat tudom értékelni. De mivel nem állok be a sorba, én se vagyok túl kelendő.

17/F

2011. júl. 15. 23:27
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Én csak az olyanokat tudom, akik nem azok.

17/F

2011. júl. 15. 23:28
 6/19 anonim ***** válasza:

A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 23:22

Elvakított a szép külseje, meg az izma, mi? Magadra vess!

2011. júl. 15. 23:29
 7/19 anonim ***** válasza:
Mert 14-17 évesekXD Mit vársz tőlük? Abban a korban nagyon ritka az a srác. 20 felett könnyebben találsz, de azért ott se mind normális.
2011. júl. 15. 23:30
 8/19 anonim ***** válasza:
Kérlek ne átlagosíts mert én nem a patri kuRRvákat szeretem egyátalán
2011. júl. 15. 23:52
 9/19 anonim ***** válasza:

Miért kell általánosságban beszélni? Igenis vannak olyan fiúk..nem is kevés. Valószínű te mozogsz olyan körben, ahol ilyenek vannak. Az én baráti körömben sokszor beszélünk ilyesmi témákról. Szoktunk járni bulikba, szoktunk csajozni, egyértelmű..mert szabadok vagyunk. Viszont egy olyan lányban, akit buliban ismertem meg, nehezebben tudnék megbízni, hiába járok én is ilyen helyekre. Én ismerem önmagamat, és tudom, hogy számomra sokkal fontosabb egy hosszú, jó kapcsolat, mint bármelyik akár jó csajjal flörtölgetni..és ezzel rengeteg fiú így van, csak nem ismeritek ezt az oldalunkat..

17/F

2011. júl. 15. 23:52
 10/19 jekyll-fan ***** válasza:

sztem az még hagyján, hogy valaki nem party p*csa, de manapság már "rossznak számít" ha a csaj még 1-2hónap után se engedik h megb*sszák - mármint úgy, hogy még szűz, képtelenek megvárni... sajnos már idáig fajult a világ, hogy manapság már a k*rvák a kelendőek, nem pedig a normális csajok...

15/L

2011. júl. 15. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!