Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnő exe? Tabu minden esetben?
Figyelt kérdés
A barátnőm kb. 2 évig volt együtt a volt barátjával, de már 1 éve szakítottak, azóta megint van párkapcsolata és boldog, viszont tudom,hogy iszonyatosan rosszul érintené, ha megtudná, hogy mi egyáltalán beszélgetünk a sráccal.. Semmi nem történt, mert mondtam a fiúnak,hogy nekem ez nagyon szar helyzet így... kinek mi a véleménye? igen, nem kell nekem állni, hogy mekkora köcsög barátnő vagyok stb. igenis tudom, hogy ez tiltott lista, csak nem igazán értem miért, valaki őszintén megmondhatná, hogy ha a múltat egyszer lezárja az ember, akkor miért van ebből balhé? 18/L2011. júl. 15. 14:46
11/14 A kérdező kommentje:
hm, köszönöm szépen a válaszokat, mindegyiknek hasznát fogom venni... egyelőre még nem döntök semmi felől, csak gondolkodom a dolgon, és ezért akartam megkérdezni másokat,hogy ki hogy vélekedik efelől a dolog felől.. köszönöm mégegyszer!
2011. júl. 15. 21:48
12/14 anonim válasza:
Velem ez pont most történik.... Három évig voltam együtt a párommal, három hónapja szakított velem, mert nem érezte már azt amit kellett volna állítása szerint (bár ez csak utólag derült ki), na szóval kb. két hónapja azt látom hogy az egyik jó barátnőmmel folyton bájolognak egymással.. én meg mintha ott sem lennék.. és amikor számon kértem rajtuk csak hárítás ment, meg hogy persze jól el vagyunk, ha hoz valamit a sors akkor majd hoz (ezt a srác mondta). Na azóta kibújt a szög a zsákból, és kiderült a barátnőm is érez a volt pasim iránt nem is keveset, amit gyanítok hogy nem az elmúlt két hónapban alakult ki... Nekem az fáj az egészben, hogy úgy érzem hátba lettem szúrva, hogy hazudtak nekem, és ráadásul nem igazán hevertem még ki a szakítást ott legbelül, és így még inkább fáj... Én azt mondom hogy ritka a szerelem első látásra. Ezt az érzést fel lehet építeni valakivel kapcsolatban, de ugyanígy le is lehet építeni, ha a barátnőm pasija iránt el kezdek érezni valamit azt megpróbálom valahogy kiölni magamból, annyi hapsival lehet még szerelmes... Szóval én azt mondom hogy a barátnő ex-pasija igenis tabu! Viszont egy próbát megér a barátnődnél való érdeklődés, ha komolyak az érzéseid a srác iránt...
13/14 Tseppkoe válasza:
#12.
"...érzem hátba lettem szúrva, hogy hazudtak nekem,..."
Hát ne érezd úgy! Ennyi.
Mert hát ők meg szerelmet éreznek...
Két érzés egymással vetekedve!
Na kinek szabad, s kinek nem?
A tied rágódás a múlton, ők a jövő felé bimbódzanak...
14/14 Tseppkoe válasza:
Sztem is akkor fájó ez, ha nincs lezárva!
(Olyankor sincs lezárva, ha csúnyán lett vége!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!