Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen helyzettbe mit is tegyek?
Figyelt kérdés
Van egy lány akit nem rég ismertem meg de nagyon jól kijövünk egymással, és bírjuk is egymást. De szombaton vele meg a barátnőjével megyek bulizni. És itt a bulin, megfogjam a kezét, áttöleljem és adjak neki puszit? Mert hát belé szerettem. Vagy esetleg más tippeket elfogadok, vagy hogy is csináljam. Előre is köszönöm.2011. júl. 14. 20:36
1/2 anonim válasza:
Ha táncol neked.. és nem keresi más fiúk társaságát.. akkor sima ügy 16L
2/2 anonim válasza:
Hát azért ne vesd így bele magad...A buli közben meg buli előtt ki tudod tapogatózni hogy tetszel-e neki.Érj hozz "véletlenül" mikor elmész mellette simogasd meg egy picit.Aztán ha úgy érzed(mert szerintem érezni fogod) akkor megcsókolhatod és ott kiderül minden...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!