Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? (lent)
Figyelt kérdés
Van egy lány a mult este találkoztunk először mert elmentünk haverokkal kicsi és ő is jött, és nekem nagoyn megtetszett ez a csaj. Beszélgettünk az este folyamán és ahogy megismertem mégjobban tetszik. Felvettem facebookra is. Szerintetek mit tegyek. Nagyion gáz lene ha elhivnám valahova kettebe vagy valami? Vagy először még ismerjem meg kicsit jobban és utána? Mit tegyek?2011. júl. 14. 17:53
1/6 anonim válasza:
mértkell a facebook-on csinálni ezeket?-.- a randizás már nem megfelelő dolog? És mért lenne ciki? Normális emberi dolog
2/6 A kérdező kommentje:
Valahol megkell beszélni a randit is nem? -.-
2011. júl. 14. 17:59
3/6 anonim válasza:
Hívd el randizni, mondjuk moziba. (Válasz egy enyhén romantikus filmet, ami neked is bejön, ha nincs akkor is romantikusat.) Aztán, ha későn mentek, úgy 7 körül akkor elhívhatod vacsizni is, persze hagyd, hogy ő rendeljen először. Így tudtok beszélgetni, és ha sikerül a randi, akkor már egyenesben vagy. Hívd el a barátaiddal együtt bulizni, hogy lássa, mennyire fontos neked. ;) Egy-két randi, és már tudod is, hogy bejössz e neki, ha nem akkor azt gyorsan észreveszed majd.
Sok sikert!
By.: egy 15 éves lány
4/6 anonim válasza:
szerintem ne moziba hívd el hanem meginni vmit vagy kajálni, mert akk tudtok beszélni és esetleg utána egy séta. és sztem nyugodtam írj neki fb-n ha jó arc és te is tetszel neki akk el fogja fogadni a meghívást
sok sikert
5/6 anonim válasza:
Rengeteg randizásra alkalmas tevékenység van (kicsit mozgasd meg a fantáziádat), a lényeg, hogy mindenképpen legyen minőségi elfoglaltság (nehogy a csajszinak csak egy legyél a sok közül). Csakhogy minden generációnak más az igénye ezért nem mindegy, hány éves vagy Te és a csaj.
6/6 anonim válasza:
menyetek el a haverokkal azt ti ketten vonuljatok félre maradjatok le meg ilyesmi
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!