Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy álljak talpra, és hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy álljak talpra, és hogy álljak legközelebb a pár kereséshez? Részletek lentebb!

Figyelt kérdés

Az a nagy helyzet, hogy még sosem volt barátnőm. Először még a gimiben lettem szerelmes egy lány osztálytársamba, sajnos csalódás lett a vége, ami annyira megviselt, hogy olyan másfél-két évig nem is tudtam a csajozásra gondolni. Majd az egyetemen ismét megtetszett egy lány, ő nagyon csúnyán átvert, ez is megviselt, de itt már csak pár hónapot bánkódtam.

Az igazi probléma most tavasszal jött. Megismertem egy lányt, aki (legalábbis úgy tűnt) viszonozza az érdeklődésemet. Bő két és fél hónapig ismerkedtünk, randiztunk, és egyre jobban megerősödött bennem az az érzés, hogy ez a hölgy tökéletesen illik hozzám, egy ilyen nőre vágytam egész eddig életemben. Szégyen - nem szégyen, beleszerettem, de sajnos túl korán. Egy nap beszélgettünk, és megmondta, h nem akar tőlem semmi komolyabbat, de azért barátok még lehetünk. Gondolom mondani sem kell, h ez volt az utolsó beszélgetésünk.

És itt jött a baj. Az első pár nap érthető módon pokoli volt, senkinek sem kívánom ezt az érzést. De ami utána jött, talán még rosszabb volt. Dekoncentrálttá váltam, hangulatingadozás jellemezte minden napomat, semmi sem érdekelt, semminek sem örültem, a legtöbbször szúró fájdalmat éreztem a mellkasomban. Szakembert csak egyszer kerestem meg (ennyire volt pénzem), és a neurológus azt állapította meg, h mélydepresszióban szenvedek, amit az elutasításból fakadó trauma váltott ki. Most kezdek kilábalni a dologból, de még közel sem vagyok az út végén, és nem is lesz könnyű eljutni oda.

A kérdésem hozzátok a következő lenne: hogyan tudnám elejét venni annak, hogy egy esetleges következő elutasításnál ne omoljak ennyire össze? Most abszolút nem tudom, h mihez kezdjek magammal. Fáj a magány, de attól is tartok, h megint tönkremegyek, ha próbálok közelebb kerülni vkihez. Kérlek benneteket, segítsetek!

2011. júl. 14. 02:03
1 2
 11/13 anonim válasza:

drága kérdező

sajnálom ami veled történt, ilyenkor komolyan rosszul érzem magam hogy ilyen lányok vannak akik így tönkre tudnak tenni egy kedves embert.

nagyon sok kitartást és szívből remélem hogy találsz valakit aki igazán megérdemel és segít neked, hogy kitalálj ebből a depiből

:) gyűjts egy kis önbizalmat és kezdd újra

2011. júl. 15. 17:24
 12/13 anonim ***** válasza:

1., Ne add fel.

2., Adj magadra (mindig tiszta szép cipő, higénia, parfüm, fodrász).

3., Ne úgy űllj a dologhoz, hogy huu most nekem mennyire nő kell. Majd jön magától.

4., Menj el egy k..hoz és d..j egy jót.

5., gondolkozz el azon mik a rossz tulajdonságaid, és mik a jók.

A nők szeretik a kulturált, jó dumás, és gavallér palikat.

2011. nov. 2. 01:51
 13/13 anonim ***** válasza:

A mély depressziónak biológiai okai is vannak a környezeti kiváltó okok mellett. Ha ez a helyzet, keress pszichiátert, aki gyógyszert ír, ha szükséges.

Törekedj egészséges önbecsülésre. Ne attól tedd függővé, hogy szerethető srác vagy-e, hogy egy kiválasztott lány nyitott-e a közeledésedre. Fogd fel úgy, hogy Te válogatsz, és aki Téged nem értékel, az le van írva a szemedben, és kész.

Legyen jó baráti köröd, és kreatív hobbijaid, amikből töltekezni tudsz. Tudd magad barátnő nélkül is jól érezni a bőrödben.

Amúgy ha mindez, amit leírtál, ennyire megviselt téged, akkor ott sok minden más is van a háttérben, amit mi az internet mögül sosem derítünk ki. Ha a jövőben is reagálsz hasonlóan elutasításokra (remélem, hogy nem fogsz), akkor keress fel egy pszichológust.

2011. nov. 7. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!