Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért utáltam meg ennyire?
Figyelt kérdés
Tavaly ősszel felvettem egy csajt msn-re, mert nagyon megtetszett. Tök jól elvoltunk, már azt tervezgettük, hogy járni fogunk, de aztán ő összejött egy másik csávóval. Engem ez nem hatott meg, mert már akkor kezdett kialakulni bennem az az érzés, ami most is bennem van. És ez az érzés szánalom, lenézés. És rájöttem, hogy egy közönséges kis vidéki luvnya a csaj. Tiszta szégyen, nem is értem, hogy tetszhetett meg nekem akkor. :S És ezt, hogy akkor tetszett annyira gáznak tartom most és szégyellem magam. :S2011. júl. 13. 22:38
1/4 anonim válasza:
Azért érzel így, mert ha nem is vallod be magadnak, azért bánt a dolog. Persze, hogy bánt, hisz reménykedtél:(
2/4 anonim válasza:
> Miért utáltam meg ennyire?
...
> És rájöttem, hogy egy közönséges kis vidéki luvnya a csaj.
Meg is válaszoltad a saját kérdésedet...
3/4 A kérdező kommentje:
De komolyan nem bánt, ha bántana, akkor szidnám, de csak szánalmat érzek, meg magamra vagyok dühös, hogy lesüllyedtem ilyen szintre, hogy észrevettem egy ilyen csajt. :S
2011. júl. 13. 22:45
4/4 anonim válasza:
a szerelem vak! ne szégyeld magad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!