Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy olyan fiúba akit eddig utáltam mi tegyek?
erre mondják hogy a szerelmet és az utálatot egy hangyafing választja el egymástól
kezd el szeretni
nem tudom mi változott
2 évig nem láttam aztán valahogy:)
2 év alatt mindenki sokat változhat! Szerintem egy próbát megér a dolog, de ez attól is függ, hogy ő hogyan tekint rád. Pl., hogy ő tudta-e, hogy utálod, és most mit szól ahhoz, hogy változott a helyzet.
Hajrá nektek!:)
helyzetfüggő, ha plátói modon utáltad, mert kis szaros 14/15 éves ribi voltál, és ő volt az osztály hülyejancsija, akinek szemüvege volt és fogaszabályzója, most meg egy Don Huan akkor én a helyében, jól megbasználak, majd kidobnálak mint macskát... [ja igen már csináltam hahaha]
viszont ha csak nem volt szimpatikus de nem dörgölted az orra alá, akkor van esélyed, mkinek jár egy tiszta lap.
Én is voltam így (F/27) egy csajjal, esküdt ellenségek voltunk, aztán meg beleszerettem. Persze tényleg kölcsönösen utáltuk egymást, és nálunk nem telt el két év, szóval végül nem lett belőle semmi komolyabb kapcsi, de most lekopogom, hogy barátilag tekintünk egymásra.
És hogy mit tegyél? Ő is utált téged? Ha nem, akkor nincs semmi gond, próbálj meg közeledni hozzá!
Am miért is utáltad?
A személyisége miatt utáltam meg,de szerintem ő ezt nem tudja
Mondjuk a kinézete megváltozott pont olyan lett ami nekem nem tetszik(vagy talán mégis):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!