Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelmes vagyok egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok egy olyan fiúba akit eddig utáltam mi tegyek?

Figyelt kérdés
2010. júl. 5. 15:19
 1/10 anonim ***** válasza:
csábítsd el:P
2010. júl. 5. 15:23
 2/10 anonim ***** válasza:

erre mondják hogy a szerelmet és az utálatot egy hangyafing választja el egymástól

kezd el szeretni

2010. júl. 5. 15:23
 3/10 anonim ***** válasza:
hogyhogy utáltad most meg szereted? mi változott, de komolyan?
2010. júl. 5. 15:25
 4/10 A kérdező kommentje:

nem tudom mi változott

2 évig nem láttam aztán valahogy:)

2010. júl. 5. 15:27
 5/10 anonim ***** válasza:
82%

2 év alatt mindenki sokat változhat! Szerintem egy próbát megér a dolog, de ez attól is függ, hogy ő hogyan tekint rád. Pl., hogy ő tudta-e, hogy utálod, és most mit szól ahhoz, hogy változott a helyzet.

Hajrá nektek!:)

2010. júl. 5. 20:37
 6/10 anonim ***** válasza:
71%

helyzetfüggő, ha plátói modon utáltad, mert kis szaros 14/15 éves ribi voltál, és ő volt az osztály hülyejancsija, akinek szemüvege volt és fogaszabályzója, most meg egy Don Huan akkor én a helyében, jól megbasználak, majd kidobnálak mint macskát... [ja igen már csináltam hahaha]

viszont ha csak nem volt szimpatikus de nem dörgölted az orra alá, akkor van esélyed, mkinek jár egy tiszta lap.

2010. júl. 7. 12:56
 7/10 anonim ***** válasza:
81%
Ez velem is előfordult.Egy ismerősömnek volt a pasija,egyfolytában szidtuk egymást,mint a bokrot,bunkóztunk a másikkal,aztán mittudomén...olyan 1 év múlva egyre többet beszélgettünk chaten,msnen,meghallgatta a problémáimat,a válaszaiból egyre jobban tünedeztek a bunkózások...Külsőleg eddig is tetszett és hogy a viselkedése is megváltozott felém,egyre jobban úgy éreztem,hogy beleszeretek.Utólag azt mondanám,lehet hogy azért b.sztattuk annyit egymást,mert már akkoris vonzódtunk egymáshoz(ő legalábbis utána bevallotta ezt).Összejöttünk,majd szétmentünk,1 év múlva megint összejöttünk,1 év múlva megint szét...és azóta megint utáljuk egymást:D Lehet,hogy nem szerencsés,de még jól is elsülhet.A te esetedben.
2010. júl. 7. 13:07
 8/10 anonim ***** válasza:

Én is voltam így (F/27) egy csajjal, esküdt ellenségek voltunk, aztán meg beleszerettem. Persze tényleg kölcsönösen utáltuk egymást, és nálunk nem telt el két év, szóval végül nem lett belőle semmi komolyabb kapcsi, de most lekopogom, hogy barátilag tekintünk egymásra.

És hogy mit tegyél? Ő is utált téged? Ha nem, akkor nincs semmi gond, próbálj meg közeledni hozzá!

Am miért is utáltad?

2010. júl. 7. 13:36
 9/10 anonim ***** válasza:
71%
velem is hasonló van, tetszik egy fiú már vagy két éve, először nagyon belé voltam zúgva, aztán jobban megismertem, és úgy vettem észre, hogy ő nem igazán érdeklődik utánam, ezért bebeszéltem magamnak, hogy utálom őt. Később rájöttem, hogy persze szó sincs erről, és azóta is szerelmes vagyok belé...
2010. júl. 7. 13:53
 10/10 A kérdező kommentje:

A személyisége miatt utáltam meg,de szerintem ő ezt nem tudja

Mondjuk a kinézete megváltozott pont olyan lett ami nekem nem tetszik(vagy talán mégis):)

2010. júl. 7. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!