Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régebben utáltam, most már többet érzek barátságnál. Van esélyem a haveromnál?
Először is ne piszkáld tovább,mert azzal csak rontasz a helyzeten.Szerintem inkább viccelődj,mint piszkálódj és próbálj meg vele kedves is lenni,amennyire lehetséges,valamint néha komolyan is beszélni vele,hogy lássa nem csak egy kislány vagy.
Ha meg netán nem válik be,akkor pedig ne csüggedj nem vagy elkésve,jön még szerelem,hisz fiatal vagy.
Remélem segítettem.
Már bocs, de ez a legrosszabb dolog amit tehetsz. Így akarod felhívni magadra a figyelmét? Biztos sikerülni fog, de lehet hogy utálni fog, márpedig jogosan. A tettek számítanak, nem az amiről az ember ábrándozik.
Esetleg az hogy őszinte legyél eszedbe sem jutott?
Ez tényleg nagyon rossz taktika szerintem is. (ezt mint hasonló korú fiú mondom) Ebből egy fiú azt fogja leszűrni, hogy nem bírod, mégha érezne is valamit. Nem kezdünk el kombinálgatni, hogy talán azért bánt mert szeret...
Ha nem is mered/akarod neki nyíltan elmondani, akkor próbálj meg vele kedves lenni, közeledni hozzá. Szerintem nagyon jó taktika lenne az is, hogy kedves vagy vele, beszélgetsz, megpróbálsz a közelébe kerülni. És mikor épp béke van, mondjuk jelzés értékkel megöleled, megfogod a kezét, esetleg kettesben maradni vele, hozzábújni, de csak óvatosan, mármint nem nyomulósan, csak mint mikor egy barátnődet megöleled, vagy nekidőlsz bánatodban/fáradságodban. Szerintem nagyon fogja értékelni, örülni fog neki, és ha így van, akkor jelezd neki óvatosan, h nem csak baráti ölelés volt. És ha esetleg nem fogja, nem tetszik neki esetleg, akkor is még belefér a barátság kategóriába.
Hajrá: Isak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!