Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit kell ezen megbeszélni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kell ezen megbeszélni? Milyen kérdésekre szamíthatok?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki már nagyon régóta tetszett és múltkor msn-eztünk és elmondtam neki,hogy tetszik és szeretem.Azt mondta,hogy el fogunk menni sétálni és meg fogjuk beszélni az egészet.Írta,hogy nagyon pirul és meglepődött.Előtte msn-en mindig írta,hogy szeret és édes meg aranyos vagyok,ezért kérdeztem meg. Azt mondta,hogy ő is izgul meg van sok kérdése és még sok mindent kell tisztáznunk.Nagyon szeretném ha összejönnénk és erre minden esély megvan de nem akarom elcseszni... mire figyeljek oda... előre is köszi a segítséget 15/F 15/L
2011. júl. 13. 18:38
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
haggyátok már h nem ismerem az egyi legjobb barátok vagyunk... mindent tudok róla és mielőtt írna valaki biztos h nem leszünk rosszba ez miatt
2011. júl. 13. 18:58
 12/16 anonim ***** válasza:

Hát mit kérdezhet:

Komolyan gondoltad -e?

Hogyan képzeled a folytatást ha most össze jöttök?

Miért pont most szerettél bele?

Meg ilyenek...

Lehet szóba jön a volt kapcsolataidról is néhány kérdés... bár nem hiszem de ha mégis akk kerüld is ki gyorsan

(pl miért szakítottatok meg ilyenek)

Hát nyugi nem fog olyan egetverően nehezet kérdezni ;) Meg ő is szimpizik veled és tuti járni akar veled :) de lehet kicsit kéretni fogja magát :P

L19

2011. júl. 13. 19:07
 13/16 anonim ***** válasza:

igen arrl szerintem is h komolyan gondoljatok-e.

lesz e meg baratsag,ha netan szakitotok?

nem romlik e meg ettol a kapcsolatotok

a barataitokrol,vagy ilyesmikrol:)

amugy milyen szinu a lany haja? csak ugy megkerdezem xD

2011. júl. 13. 19:15
 14/16 A kérdező kommentje:
szőkésbarna :) és köszöntem a válaszokat...
2011. júl. 14. 09:20
 15/16 A kérdező kommentje:
de a csaj egy kicsit nagyobb mint én remélem ez nem gond... pár centivel nagyobb én vagyok 165 ő meg olyan 168 max 170 centi.
2011. júl. 14. 09:22
 16/16 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló ismered? vagy ki vagy?
2011. júl. 14. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!