Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy csináljam? Mit mondjak? Nagyon izgulok. Mit kell ezen tisztázni és sok mindent megbeszélni?
Nem msn-en akar összejönni veled szerintem, ne aggódj, ha lesz sok kérdése akkor nem kell kínos csendek miatt félned :) Ha érdekled, akkor nem fogod elcseszni azzal, hogy beszéltek, csak okosan csináld, ne próbálkozz olyan dolgokkal amiről úgy gondolod hogy ő még nem menne bele pl: tapizás bizonyos helyeken, vagy szex, de ezzel gondolom te is tisztában vagy:) Sok szerencsét!
18/L
Az a lényeg, hogy nem akarja a barátságot tönkretenni. Azaz nem tudom, hogy ő mire gondol de szerintem 2 lehetősség van:
1. ha össze akar veled jönni, akkor azt akarja, hogy megbeszéljétek mi lesz ha ez az egész nem működik, hogy az után se távolodjatok el egymástól
2. ha nem akar veled összejönni akkor pedig meg akarja beszélni veled, hogy továbbra is barátok maradjatok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!