Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha egy gyönyörű, bombázó csaj rátok lenne kattanva, viszont van barátnőtök, mit mondanátok a bombázónak?
Figyelt kérdés
ebben a helyzetben vagyok 16/F, segítsetek :DD2011. júl. 13. 01:20
31/41 anonim válasza:
a húzz a viharba lenne a találó válaszom
32/41 anonim válasza:
ha szereted a barátnődet akkor azt hogy : kopj le! most!
ha nem szereted a barátnődet, akkor meg szakítsatok..
minek kérdezgetsz ilyeneket -.-"
33/41 anonim válasza:
remelem a bombazot valasztod es kesobb rajosz mekkora seg*fej vagy ;) remelem a baratnod elhagy teged egy rohadtjo izmos èrett ferfi miatt ! kisfiu vagy meg te... talan te tökèletes vagy ???? nevetseges eretlen kis takony aki lejaratja a baratnojet. egy csaj se fog komolyan venni ! ennyi a velemenyem rollad Mr.tökéletes
34/41 Sin Cara válasza:
vidd el egy menetre azt kész ha még mindig rád lessz kattanva akk dobd az akkori barátnődet
F/17
35/41 anonim válasza:
Én a kérdésedre, csak kérdésekkel tudok felelni:
-szereted a barátnődet ?
-tiszteled azzal, hogy nem mész bele ilyenbe?
-számodra mit jelent a barátnőd?
-mit vársz egy olyan lánytól, aki úgy kattan rád, hogy tudja, van barátnőd?
36/41 Papla válasza:
cső, 12 vagyok, de van egy csaj akivel mennénk randizni meg minden, tegnap kint voltam a strandon azt rámhajtott egy full jó szőke, jó test, jófej volt... de én akkoris azt a csajt választom aki nem biztos hogy viszont szeret, ennyit érsz, én nem is gondolkodtam rajta... a kissebbektől kéne tanulnod... idióta
37/41 anonim válasza:
ember nézel te egyáltalán barátok köztöt? most volt benne ilyen :D
bombázó iránt meg szerintem csak azt érzet hogy megdugnád ahogy minden pasi általában
38/41 anonim válasza:
Ha mind a kettő iránt érzel valamit, akkor válaszd a másodikat. Mert akkor az elsőt nem szereted eléggé. : ) Amúgy a 16 éves kis tapasztalatlan 10 centis faszú gyerek mit akar...? Istenem.
39/41 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat :)
2011. júl. 15. 22:54
40/41 anonim válasza:
Az oké,hogy 16 éves vagy,de az eszed sincs a helyén. Ha bombázó és idősebb nálad,lehet,hogy csak jól esik tenni neked a fejét.. A szerelem sokkal több,mint amire te gondolsz. Azt mondod szereted a barátnődet? Akkor hogy juthatott eszedbe,hogy ilyet csinálj? Hát úgy,hogy azt sem tudod,mit jelent szeretni. Válaszd a bombacsajt,majd rájössz a dolgokra és hatalmasat koppansz. :) Fiatal vagy,lehet még bármi,viszont ha a barátnőd szeret és jól megvagytok,én pl soha nem dobnám el magamtól. Én is jártam már fullos pasival,tudod mennyit ért az a kapcsolat? Semennyit,pedig nekem ő volt az álomsrác. Most van párom,de ha az álomsrác idejönne és könyörögne,még akkor is csak körberöhögném,mert nem kellene semmi pénzért. Az ilyen kérdések után szokott pár hónapra rá jönni a másik kérdés,hogy: Mit tegyek,kihasználnak a nők? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!